Fiyat Nasıl Sizce?

KillaFlex

Altın Üye
Reaction score
0
PRO2000 PROC9A4 DESKTOP, PRO2000 9220 22´´ WIDESCREEN LCD MONİTÖR , +HP D1560 INKJET YAZICI

İşlemci : AMD Phenom X4 9550
İşlemci Hızı (ghz) : 4 Çekirdekli
Bellek (mb) Ddr Ram : 3 GB
Sabit Disk (gb/rpm) : 500 GB
Ethernet Kartı : Var
Garanti Süresi (yıl) : 2
Hoparlör : Var
İşletim Sistemi : Windows Vista Home Basic TR
Klavye/mouse : Var / Var
Model : PROC9A4
Monitör : 22"
Optik Sürücü : DVDRW +/- Dual Layer
Menşei : İthal

1.608,26 YTL
Link:http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_DESKTOP_PC56#

paranı çöpe at yinede alma bu adamlardan bişe yada yak parayı ısın daha faydalı olur :D :D :D

yuh diyorum :D paranı çöpe atma

san sunu söyleyim bu sistemin pahalı olmasının bir nedeni de sanırım vista home bascici lisanslı veriyorlar o yüzden pahalıdır,ve şunu söyleyim böyle iyi bir sisteminde zamanla vista home edition,ve ultimate gibi home basicten cok dah özellikli işletim sistemlerini kullanmak istersin o yüzden bu sekilde alacağına toplama alıp vista ultimati lisanslı olark kurdurmandır,kolay gelsin.

paranı çöpe atmaaa git adam gibi pc toplattır bnler sırf göz boyamak için koyulmus parcalar

İntel'den şaşma bence. buna boşuna para verilmez

bılmeden bos yorum yapmayın arkadaslar bence.. ıslemcısı ve anakartı cok ıyı bence
arkadasım sende ekran kartını yazda ole yorum yapalım

fiyat biraz yüksek

bilgisayar aldım :)
Nvidia GeForce 9400 GT 1 GB Ekran Kartı
3 GB DDR2 667 Mhz Ram
İntel 4 Çekirdek 2.4 Ghz İşlemci
500 hdd fln..

hayırlı olsun...güle güle kullan
galiba oyunlarla aran iyi değil 9300 ekran kartı aldıgına göre?

n€d!mßuг@ĸ;3761209' Alıntı:
hayırlı olsun...güle güle kullan
galiba oyunlarla aran iyi değil 9300 ekran kartı aldıgına göre?
Yanlış yazmışım 9400 olacak :)

Buna para veriLmez buraK kafayı kuLLan bir süre bekLe Corei7'Ler cıkıcak onlardan aLırsın =)

arkadaşlar mesele amd intel değil, babili sormuş fiyat nasıl diye...donanımcı olarak söylüyorum 250 si fazla....

bir defa parçaları ne kadar iyi olursa olsun anakartın markası ne sor bakalım ne bunun ankartı diye ?

Geri