Flaş! İsrail'den gece yarısı geri adım

Müslümanlara şu anki durumlarında yardım edecek bir tek güç var .. Rahmetullah ın gücü ..
Biraz dualarımıza samimi olabilsek onun yardımı çoktan yetişecekte ...
Samimiyet istiyor , aşk istiyor , bu vasıflar ne zaman bizde kalbimizde yer ederse , göreceksiniz gözümüzde dünya gibi büyüyen sorunlar nasılda çözülüverecek ...
İstediği kadar nüklüer silahı bilmem nesi kitle imhaları olsun ...
Tariht görüşmüşmüdür ki iman a karşı bir silah ...
İsrailli bir ajan nın açıklaması ; Ne zaman ki türkiye nin cuma namazı cömaati ni sabah namazında camide görürsün , işte o zaman müslümanlardan korkabilirsin ...
Bunu neden demiş biliyormusunuz , şu anki türkiyenin eski osmanlı ile arasındaki en büyük fark bu ...
O soysuzlar bile bunu anlamış ama biz hala birbirimizin burnunun ucundakilere dalmışız ...
Büyük bir evliyanın ağzından ; ARKAMIZDA AVRUPA GİBİ BİR EJDERHA VARKEN İÇİMİZDEKİ SİNEKLERLE UĞRAŞIR OLMUŞUZ VE SIRTIMIZI EJDERHAYA VERMİŞİZ ...
Biz ne zaman özümüze sözümüze birliğimize dinimize toprağımıza bayrağımıza ve EJDADIMIZA döner isek ... İşte o zaman zafer bizimdir Allah ın izni ile

Biz elimizden ve gücümüzden geleni yapmadikca, kendi sInirlarimiza ulasmadikca Allah´in yardimida bize ulasmaz.

Emri bil maruf.

Ama umudum ve arzum, ins´Allah biz yapiyoruz ve elimizden geldigi kadar sInirlarimizi bu konuda zorluyoruz, cünkü Allah´in yardim izleri belirmekte. Israilin dostlari bile yüzcevirmekte.
Adamlarin gözleri o kadar görmez olmuski, bu kadar basit cözülebilecek bir olayda bile düstükleri hata kendilerine öyle bir derin kuyu kaziyor, bundan onlara kurtulus yok.

insanlar oraya müslüman kardeşlerine yardım için gittiler bu yolda olduler bu şehitlik olarak biliyoruz tabi durum böle ise şehitlerdir biz öyle anıyoruz

Gemideki hristiyanlar için ne diyorsun onlardamı müslüman kardeşleri için gitti?

. Gemide bir çok milletten insan vardı şimdi onlar müslüman kardeşleri içinmi gitti diyorsun? bir yerde resmini gördüm yolcuların içinde bir tane papaz vardı incil okuyordu....

Gemideki hristiyanlar için ne diyorsun onlardamı müslüman kardeşleri için gitti?

. Gemide bir çok milletten insan vardı şimdi onlar müslüman kardeşleri içinmi gitti diyorsun? bir yerde resmini gördüm yolcuların içinde bir tane papaz vardı incil okuyordu....

30 ülkenin destegiyle giden bi gemide hristiyanların olması gayet normal zaten flistinde sadece musluman yok biz kendi ölenimiz için konuşuyoruz 2 tane turk öllmüş

Geri