Flaş! Fatih Terim Kalıyor!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
9823_1173_sondakika002.jpg

2012 yılına kadar Fatih Terim ile!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, bugün Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Federasyonun Levent'teki merkez binasında bir görüşme yaptı ve 2012 yılına kadar Terim'in Milli Takımlardaki görevinin devam etmesi kararına varıldı.

Başkan Doğan, daha sonra düzenlediği basın toplantısında Terim'in görev süresinin karşılıklı mutabakat sonrasında 2012'ye kadar uzatıldığını belirtti ve şunları söyledi: "Türk futbolunun sorunları Avrupa Şampiyonası öncesinde nerede bıraktıysak orada duruyor. Şimdi bir taraftan bu sorunları gidermek, diğer yandan da 2010 Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına başlamak durumundayız. Fatih Terim Hocamızla 2010 yılına kadar devam eden bir sözleşmemiz vardı. Bugün yaptığımız görüşmede bu sözleşmenin 2012'ye kadar uzatılmasına karar verdik." dedi.

SporX

Bu Süper Habere Teşekkürlerinizi Bekliyorum...:D
2db5d3p.gif

ooo çok süper oldu işte bu

maas durumu ne oldu acaba?2 katına mı cıkardılar?

En iyisi buydu gitseydi Yerine Kimi getirecektik ??

İYi OLdu iyi

Bu gün duyduğum güzel bir haber daha ben sevindim açıkcası Fatih Terimin tecrübesi ve otoritesi saygı sevgi ve güven milli takıma umarım 2010 dünya kupasında büyük başarılar getirir diye düşünüyorum lakin bu olanlardan da herkes kendi payına ders çıkartmalı
ve iyi bir Türk kaleci yetiştirmeliyiz.

keşke gitseydi ama neyse hayırlısı neyse o olsun

gruptan cıkamasaydık kovulurdu :D
vatan haini ılan edılırdı

Şu Terim'deki Şans ve Oyuncularını Gaz'a Getirme Yeteneği Dünyada Kimsede Yok..

Ve Şimdi Çok Merak Ediyorum Yıldıray'ı, Halil'i, İ.Kaş'ı... vs. Hangi Yüzle Milli Takım'a Çağıracak?

Çok iyi olmus bence milli takım ruhunu sahaya en iyis yansıtan hoca Fatih terim'dir bu yadsınamaz bir gercek. Federasyonumuzu tebrik ediyorum...

Geri