Flaş Gelişme Polis, Florya'da

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Polis, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri ile TT Arena Stadı'nda şike soruşturması kapasımda arama yapıyor.

Flaş Gelişme Polis, Florya'da Şike soruşturması kapsamında Florya Tesisleri'nde ve Seyrantepe'deki yönetim katında arama yaptı. Bülent Tulun'un Florya'daki tadilat nedeniyle Arena'ya taşınması nedeniyle polisin her iki yerde de arama yaptığı belirtildi. Yönetici Bülent Tulun'un ayrıca evi de aranıyor.

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, daha önce yaptığı açıklamada soruşturmada adı geçmeyen bir takımın da olduğunu söylemişti.

Galatasaray kulübünden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar.

Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir."

Aramanın 1-1'lik Denizlispor-F.Bahçe Maçıyla İlgili Olduğu Konuşuluyor
Aramanın 2005-2006 sezonunun son haftasında oynanan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği 1-1'lik Denizlispor maçı ile ilgili olduğu iddia edildi. O sezon şampiyon olan Galatasaray Kulübü'nün bu maça teşvik primi gönderdiği iddiaları gündeme gelmişti.

Önceki gün bu konu hakkında ifade veren gazeteci Tahir Kum, elinde teşvik primi ile ilgili Fenerbahçe Kulübü içindeki yazışmaların olduğu gerekirse bunları savcılığa verebileceğini ifade etmişti.

Gelişmeleri izliyoruz...

MACKOLIK

ŞAFAK : 20 (440 Bitti) 1 ay 'dan Daha kısa süre sonra aranızdayım Çok özledim Hackhell ailesini :) Ağrı / DoğuBeyazıt

Emniyet güçleri Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'ın Mecidiyeköy'deki ofisinde de arama yaptı.

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'ın ifadesine başvurulacak.

Haber Kaynağı: Haber1903

Beşiktaş ve Fenerbahçe çebelleşirken Galatasaray paçayı kurtaracağını mı sandı elbet hesap vakti onlarada denk gelecek

"Kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum"

galatasarayda girdiye işin içine yuh diyorum başka da bir şey diyeceğim ama daha sonra

Twitter da Federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar TT olmuş ama Hoşlanmayacağı bir şekilde. :D:D
155nck2.jpg

Bu kadar acele bir şekilde açıklama yapınca tabi millet tepki verdi

Galatasaray'ın kupasını geri alırız, Star Gazetesi

Geri