/!\ Flash Belleği TANIMIYOR /!\

amakusu

New member
Reaction score
0
Flash bellegımı hıç bir pc tanımıyor bılınmeyen aygıt dıe uyarı verıyor ve pc de sımgesı dahı cıkmıyor bu bı tane deıl yaklasık 20 pc denedım sonuc vahım sanırım kok hucrelerı yanmıs yada en azından ben oyle dusunuyorum ne yapabılırım bı yardımcı olursanız sevınırım

kardes malesef diyorum ve baska birsey de diyemiyorum:(

yanan bellek icin gecmis olsun.

alacagin icin hayirli olsun diyelim

kolay gelsin

aynen arkdasıma katılıyorum. nedeni şu xp de pnp yani otomatık tanıma ozellıgı sonuç şu veri yuklerken çıkarıp takmadan dolayı kaynaklanmış veya usb girişlerinde şase var yakıyor. olabilir.

eywallah kardesım saolun yanarımda ıcındekılere yanarım

dostum benimde başıma birkaç gelmişti otomatik kullanı kaldır her seferinde bilgisayarımdan seçerek çalıştır ve aygıtı güvenle kaldırdan kapat
ozaman bişey ömrü daha uzun oluyor benim kadar flash disk kullanan biri azdır herhalde
bu aynı zamanda autorun virüsleri içinde senin korunmana yardımcı olur

benim başımada gelmişti benzer sorun garantiye gönderdim yenisini göndermişler üzerine de not düşmüşler (kapaksız gönderildiği için kapak konmadı)
sonra yeni geleni takılı unutup işe gitmişim oğlum küçük masaya ulaşmak için merdiven gibi kullanmış çalışmadı,
UMUDU KESTİKTEN SONRA
içini açtım
üç dört tane çentik gibi sıralı lehimler var FLASHIN YAN TARAFIDAN DİKKATLİCE BAKINCA birinin kopmuş olduğunu gördüm bir lehime ve çalışıyor

Geri