flash diske oyun kurmak mümkünmü?

poetstrawberry

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar
elımde 4 gb bır flash dısk var buna oyun kurmam mumkunmu ?
malum ıs yerınde kurulum yasak :D
fakat flash dıske kuracagım bır oyunu (rappelz) ıs yerındekı pc den oynayabılırmıyım flash dıskı takarak ??
belkıde cok sey ıstıyorum :(

çok şey değilde dostum senin iş yerindeki pc nin performansı önemli bi kere flash diskin de iyi bi transfer hızına sahipp olması lazım oyun açılması uzun sürebilir oyundaki modülleri yani bölgeleri level leri falan açarken zorlanabilir... denemekte fayda var

portable oyunların bir çoğu flashtan çalışıyor denedim ama kurulum olayını hiç yapmadım. Genelde flash disklerin yazım hızı düşük fakat okuma hızı yüksek bir dene istersen bizi de bilgilendir. :D

Ama portable tavsiye ederim.

çok şey değilde dostum senin iş yerindeki pc nin performansı önemli bi kere flash diskin de iyi bi transfer hızına sahipp olması lazım oyun açılması uzun sürebilir oyundaki modülleri yani bölgeleri level leri falan açarken zorlanabilir... denemekte fayda var

portable oyunların bir çoğu flashtan çalışıyor denedim ama kurulum olayını hiç yapmadım. Genelde flash disklerin yazım hızı düşük fakat okuma hızı yüksek bir dene istersen bizi de bilgilendir. :D

Ama portable tavsiye ederim.

ewt arkadaslar galıba flash dısk alanı yetmedı :D
ama dıger oyunları kurdum tabı zaman aldı :D
yarın kurdugum oyunu oynamaya calısacagım ıs yerınden sızlerı bılgılendırırım
malum yasaklarla cevrılıyım
facebook yasak
msn yasak
hatta hackhell bıle yasak ama ben ultrasurf programıyla gırıyorum :D

flashtan oyun oynarsın ama boyutun biraz daha büyük olsaydı 8 gibi mesela sorunsuz kurulmuş dosyayı at flasha tak çalıştır bu kadar :D

Flashtan istediğin oyunu oynayabilirsin.

Geri