Flash Hakkındaki Soru Ve Sorunlarınız [istekler için min. 250 Mesaj]

flash ile hazırlanan sitenin upload edilmesi.

adobe flash kullanarak basit bi site tasarladım. aldığım domain ve ücretsiz bulduğum bir hosting aracılığıyla kullanmak istiyorum. nasıl yapılır bilmiyorum ama :(
yardımcı olursanız sevinirim :):)

adobe flash cs4 crack vb...

flash cs4 hh daki konulardanhangiindenindirmeliyim.
Ayrıca hep oyunindirdik pogramlarda crack sorunları dert edilcek xorun mudur ?
Adobe flash cs4 crak nasıl yaparım.
İşallah gelenkitapların dvd ekleindeki anlatım olmadığını biliyorumda işallah progrzmı koymuşlzrdır bana craclemek kalır.
Programıindirirsem nerden indrmeliyim.....

valla benim pek problemim yoktu taki gecen gün format atana kadar crackli sürümü indirmiştim ama formatta yedeklemeyince bende rastgele bir yerden indirdim internetteki keyleri kullanıyodum bi uploader arkadaş tam olarak cracklenmiş halini bulup uplarsa bende yeniden çekmeyi planlıyorum böyle haftada bir serial bulmak gerekiyo =)...

oke kafam karışıkdı giderildi = )
İlk bu kadar basit bir şeye konu acmak caizmi diye aklıma gelmişti şimdi iyiki acmışım = )

basit dye bişey yoktur bazılarımızn bilmediklerni illaki başkaları bliyordur k forumumuzun amacıda o değilm? :)

PS da yaptığım resmi flash a atarken hangi format daha iyidir veya farkeder mi .png olarak yapıyorumda biraz tuaf gözüküyo sanki.

PS da yaptığım resmi flash a atarken hangi format daha iyidir veya farkeder mi .png olarak yapıyorumda biraz tuaf gözüküyo sanki.

Export/Paths to Illustrator yaparsan daha verimli sonuç alırsın.

Export/Paths to Illustrator yaparsan daha verimli sonuç alırsın.

60020272.jpg

Dediğini yaptım ama boş gösteriyo heralde veya ben beceremedim hata olarak da bunu diyo:- This Illustrator document uses the CMYK Color Mode, which is not supported in Flash. To import this document into Flash use the RGB Color Mode.

İlki RGB di boş gösterdi CMYK olarak yaptım bide oda var gösteriyo ekliyorum sahnede gözükmüyo.

Hataya görede sadce CMYK formatlarıylan kayydedilmiş .ai kabul ediyo.

60020272.jpg

Dediğini yaptım ama boş gösteriyo heralde veya ben beceremedim hata olarak da bunu diyo:- This Illustrator document uses the CMYK Color Mode, which is not supported in Flash. To import this document into Flash use the RGB Color Mode.

İlki RGB di boş gösterdi CMYK olarak yaptım bide oda var gösteriyo ekliyorum sahnede gözükmüyo.

O zaman JPEG olarak importla.

60020272.jpg

O zaman sadece JPEG olarak importla.

merhaba arkadaşlar kendime lightbox ile bir resim galerisi yapmak istiyorum fakat flashda yeni olduğum için 1-2 kaynaktan kod buldum fakat as3 olduğu için yapamadım.as2 ye çevirmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Kod:
import flash.external.ExternalInterface;

btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clicks)
function clicks (event:MouseEvent):void
{
   var deger:String="paper1"
   ExternalInterface.call('GroupDelegate', deger);
}

Geri