Flash intro hazırlamak

-ensar-

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir blog açmayı düşünüyoruz (blogspot) ama ana sayfada bir flash intro olmasını istiyoruz.
Sanırım blogspot buna izin vermiyor. Çare olarak googlepages a intro yu yükleyip ordan blog a link vermek aklıma geliyor.
Bilmiyorum hazır web tasarım programlarıyla blogspot için intro lu tema yapabilir miyim? Başka hangi yöntemler benim için uygundur?Yardım eder misiniz?

Flash bilmen gerekli hocam veya en olmadı intro bul hazır editle onu :)

evet öyle de bunu işte blog a eklemek nasıl olacak.

nasıl yani hocam ? Şimdi introyu yaptın diyelim Giriş için tıklayın de alta biyere Linki ver yazıya . Action script bilmem diyosan En iyisi flashı yap html bi sayfaya göm onu alt tarafına htmlde x saniye sonra yönlendirileceksiniz olayını yap into kaç sanyeyse mesela 30 30 saniye sonra otomatik bloga yönlensin

yardımın için teşekkürler..Ben o introyu nereye yükleyeceğim.Blogspot izin vermiyor diye biliyorum.Google pages a verip ordan bloga verebileceğimi düşünüyorum başka alternatifim var mı?onu merak ediyorum

ücretsiz ftp veren siteler var. Somee.Com Funpic. Eğer domain önemli olmazsa bnm domainlerden birisinde Subdomain verebilirim diyim artık :)

Çaresiz onlara yükleyp bir yönlendirme adresia alacaz galiba.Tekrar teşekkürler

Sende sağol hocam :) Yardımcı olabileceğim bişey olursa konuya yazman veya pm atman yeterli.Kolay Gelsin

Geri