flash intro, kendi tasarımım, yorum istiyorum

GK6789

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar flash sitem için intro hazırladım, yoyum yaparsanız sevinirim.

site linki veriyorum fakat site sadece bu flash animasyondan ibaret olduğu için-yani içerik yok- kural ihlaline gireceğini sanmıyorum
hackhell.com

olaki içerik olsun olmasın ayrım yapılmaz, linke sansür gelir, deviantart linkini veriyorum
http://gk6789.deviantart.com/art/Yengec-Studio-102032130

yorum yapmanız benim için çok önemli lütfen 2 dakikanızı ayıprıp yorum yapın.

ücretsiz sunucu kullanmanın kötü yanı işte, teknik problem oluşmuş, deviantart linkini deneyebilirsin.
bunda gizli bi mesaj yok sitenin giriş animasyonunu yaptım ve yorum istiyorum. özellikle konuyu bilmeyen kişilere soruyorum çünklü sitede(bittiği zaman) dolaşacak olan çoğunluğu oluşturacaklar. yorumlar bu nedenle önemli benim için, öyle güzelmiş çirkinmiş tek kelimeyle geçiştirmeyin lütfen.

Çalışma olarak güzel de, animasyonun yengeçle yada stüdyo ile ilgisini göremedim. Niye yağmur ?
Başarılar kardeş hayırlı olsun.

nasıl aradaki bağlantıyı göremezsin?
logo yengeç burcunun astrolojik simgesinden türemiştir, niye yengeç dersen yengeç burcuyum.
niye mi yağmur? yengeç, su burcu. ayrıca o alt tarafraki şeridin ve yazıların zınk diye oluşması sıradan olur diye düşündüm. biraz zorlarsan göz boyama olarak sayılabilir.

bu logodan önceki tasarımlarda sürekli yengeç kıskacı kullanıyordum, hocam gelip bana dedi ki "şirketin deniz ürünleri yiyebileceğim bir yeri çağrıştırıyor, daha yaratıcı olabilirsin", o cümlenin ardından önce yerin dibine girdim, sonra ortaya bu çıktı.

yorumun için teşekkür ederim. siteyi bitirir bitirmez yeni giriş gelicek.

nasıl aradaki bağlantıyı göremezsin?
logo yengeç burcunun astrolojik simgesinden türemiştir, niye yengeç dersen yengeç burcuyum.
niye mi yağmur? yengeç, su burcu. ayrıca o alt tarafraki şeridin ve yazıların zınk diye oluşması sıradan olur diye düşündüm. biraz zorlarsan göz boyama olarak sayılabilir.

bu logodan önceki tasarımlarda sürekli yengeç kıskacı kullanıyordum, hocam gelip bana dedi ki "şirketin deniz ürünleri yiyebileceğim bir yeri çağrıştırıyor, daha yaratıcı olabilirsin", o cümlenin ardından önce yerin dibine girdim, sonra ortaya bu çıktı.

yorumun için teşekkür ederim. siteyi bitirir bitirmez yeni giriş gelicek.

O baglantıyı sadece sen kuruyosun kardes ;) Bunu bilmeyen bi baglantı göremez + Sitene ait çalısman oldugu için Orjinal Linkini siliyorum k

ben ce çok hoş olmuş türkiyede kaç kişi introları yorumluyorki göze hitabı önemli ben ce ilk aşamada gayet güzel olmuş. hayırlı olsun.

sağol :) yenisi geldi, sadece görüntüyü yorumlarsanız sevinirim -evet geç yükleniyor farkındayım. yüklenme süresini kaliteyi azaltmadan düşüremediğim için kullanamıyorum malesef. telekomumuz lütfedip bizi dünya standartlarında bağlantı hızına kavuşturursa...hell why not?

http://gk6789.deviantart.com/art/Yengec-preloader-03-09-115770695

cinema4d ile animasyonu oluşturdum, ardından flash ile buttonları ekledim.

O kadar bekledim Digeri Daha güzeldi :D

animasyonla sonrasında çıkan giriş sayfasının bi alakası yok sanki.. Farklı animasyonları birleştirmek yerine sayfadaki bütün yazıları içeren bi animasyon kullansan hatta hiç animasyon kullanmasan dahi daha güzel olabilir.

Font ve renk seçimi biraz önemli bir mevzu. Bu giriş sayfasından sonra açılacak sitede kullanabileceğin renkleri fazlasıyla sınırlamışsın. Fontlar yüzünden de sitenin tasarımını keskin şekillerle oluşturman gerekecek ki bence bu göze hoş olmayan bir durum. Bence font ve renk konusunu tekrar gözden geçir.

Kullanacağın animasyonuda bu font ve renk olayını düşünerek tekrar tasarla bence.

Akıl vermek gibi olmasın ama arka planı deniz gibi göstererek dalgalandısan, logoyu büyütüp kabartma yapsan ve yengeç studio yu loga altına yada içine alsan güzel ve sade bir müzikle loader ıda hareketlendirirsen, tam usta işi olmuş derim bi dene bişey kaybetmezsin..

İlk tasarımların güzel ama eğer bir site olacaksa dikkat çekici ve farklı olmak zorunda..

Akıl vermek gibi olmasın ama arka planı deniz gibi göstererek dalgalandısan, logoyu büyütüp kabartma yapsan ve yengeç studio yu loga altına yada içine alsan güzel ve sade bir müzikle loader ıda hareketlendirirsen, tam usta işi olmuş derim bi dene bişey kaybetmezsin..

İlk tasarımların güzel ama eğer bir site olacaksa dikkat çekici ve farklı olmak zorunda..

DeFThELoG'a katiliyorum birde bnm fikrim ise ilki guzedi ama biraz fazla renksiz kalmis biraz daha renkli bi arkaplan koysan ama gozu yormiyacak bi sey olsun yukarda arkadasinda dedigi gibi muzikte koyarsan super bi sey ortaya cikar....

Geri