Flash......

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
arkadaslar flash intro ile flash yaptım...ama boyutumu büyük ne html olarak işte index yapcam .actıgımfa indexi ortada kare donuyor baska birsey olmuyor..buna bii cızum bulsak veya boyutunu kucultecek bişi...

www.macromedia.com dan dreamweaveri çek kur. flash ve dreamweaver aynı firma tarafından yazıldığından dolayı birbiri ile çok uyumlu çalışıyor. Sanınım sorunu çözer.

kardeş ben intro yaptım... trendu flash intro ile . sonra svaeledım ortada kare donup duruo macromedaidıa anlamadım ben :(

Dreamweaver kullanarak bir html sayfası oluşturacaksın. Sonra yaptığın intro yu (uzantısı fla dır) oluşturduğun html sayfasının içine koyacaksın. ama önce dreamweaver i internetten indirmen gerek dediğim siteye gir üye ol dw yi çek makinana kur sonrasına bakarız

p3simist' Alıntı:
arkadaslar flash intro ile flash yaptım...ama boyutumu büyük ne html olarak işte index yapcam .actıgımfa indexi ortada kare donuyor baska birsey olmuyor..buna bii cızum bulsak veya boyutunu kucultecek bişi...

flash'ın boyutuyla kesinlikle oynama.. flash'ı yayınlamak için HTML'ye ihtiyacın var. arkadaşn söylediği gibi dreamwiewer kur.. çok rahat yaparsın.. ama tekrar söliyim.. flash'ın boyutlarıyla sakın oynama. klay gelsin.:goz:

Geri