FoFer banlamışın da iyi halt etmişin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır kardeşim sen düz yazımı okumuşsun orda o kişinin hangi p***olojiyle o sözü sarfettiği belli ayrıca dtp ye sadece kürtler oy veriyor bu bağlamda olaya yaklaşırsan küfrün kürtlere edildiği açıktır öyle düşünmezsen bile siyasal bir parti nihayetinde ve 2 milyon vatandaştan oy almış 2 milyon TC vatandaşına ŞEREFSİZLER dediği için ban yemeliydi olay saptırılmasın dürüst olalım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=460115 konu bu dtp ye kimler oy verdi..dtp nasıl meclise girdi konusuyla karıştırdım saprırma yok bak incele mesaj yok ortada ve silinmiş

deveyi bırakıp pire peşinde koşuyorsun önce koskoca başbakanın diyarbakırla ilgili ettiği lafları öğren.konuda dtp ye kim oy verdi değildir zaten dtp parti olarak seçimede girmedi saptırıyorsun verdiğin linkte ayan beyan meclisteki dtp oluşumu hakındadır.

dtp hakkında açılmış kapatma davası vardır önce iddeanameleri oku ondan sonra şerefsiz denmesindeki pi***olojiden bahset.

dedim ya o mesajı modun biri sildi caps yok maalesef ama olaya sahit var konuyu açan sahıs bizzat ***ayet etti emrahtı adı galiba ona sorabilirsin iyi forumlar dostum

dedim ya o mesajı modun biri sildi caps yok maalesef ama olaya sahit var konuyu açan sahıs bizzat ***ayet etti emrahtı adı galiba ona sorabilirsin iyi forumlar dostum

silinen mesajlar geri getirilebiliyor modlardan o mesajı iste madem bizde tartışalım adalet komisyonu kuralım:D

Dtp ye oy verenler şerefsizdir demişti

dtp ye bu ülkede yaklaşık 2 milyon seçmen oy verdi bu forumda dtp ye oy veren arkadaşlarınız yok mu yada dtp sonuç itibariyle siyasal bir parti değil mi oy vermek her yurttaşın doğal hakkı değil mi isteyen istediği partiye oy verir ŞEREFSİZLER ithamı çok agir ve ban gerekirdi

Arkadaşım sadece kürtler vermiyo dtp ye oy.Yani her kürt dtp ci değil.Ama dtp ye oy verenlere o dediğin AGIR İTHAM az bile. BENCEE

işinize gelince en iyi kürt ölü kürt,işinize gelmeyince tırrıda vırrı

sen kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et birader.harikalar diyarında başarılar...

KIRKLARELİ den bakınca at gözlüğü ile bakıyormuş insan

illa ban yedirtecen bana . sen dtp cisin galiba gocuna mı gitti? bizim askerimiz şehit düşerken senin partin ekmek yediği ülkeye hıyanet toplantısında kahramanlık türküleri öttürüyodu. o agır ithamı eden arkadası tebrik ederim.az bile söylemiş.neyse senin kuyruk acın dinle dinle bitmez.hep ekmek yiyonuz dikkat edin baska şeyler yemeyin....

Alayı poke bu ne artisliktir yahu.Database felan ne ayak.<<<Daha dün öğrendin onları.>>>Yapacak insan söylemez pöffff bende neden cevap verdimki??Heç ya uzaklaşman iyi olmuş.ona arka cıkanlarada bu sözler gecerli.Geri kalan binlerce kişi ye iyi forumlar.

1-) 18+'nın kapalı cezaevi gibi sıkı kuralları olduğunu bilseydim hiç orada paylaşıma başlamazdım...

2-) Bölüm kurallarını okumadım açıkçası... Çünkü online video bölümü kurallarına benzer kurallar koydunuz sandım... Bu kadar katı ve acımasız kurallarınız olduğunu bilmiyordum!

3-) Resimlerin yazı olan hallerini konuya eklerken konuyu güncellediğimde konu silindiği için resimler güncellenemedi. Resimlerin yazısız halini tekrar ekran yakalamayla alıp, tekrar tinypic'e upload edip bu arkadaş üzerindeki yazıyı görmemişti diycek halim yok.

4-) Cevap hakkı verilmeden yeniden banlandım... O da güzel...

5-) Ben 2007 Mart ayından beri bu siteye üyeyim. Elimden geldiğince paylaşım yaptım. Saatlerimi HaCKHeLL.com'un başında geçiriyordum. Verdiğim emeğe değmezmiş...

6-) Site yönetim anlayışınız buysa siz daha çok database yedeklersiniz... Yakında siteniz tekrar database geri yüklemesine başlar... Siz şimdiden database'inizi yedeklemeye başlayın... Bu konuyla özel olarak kendim ilgilenicem.

7-) Faşist yönetim anlayışınız üyelerinizi beyinsel olarak hadım ediyor, uzunca bir süredir ilgiyle takip ediyorum...

:cool: Sitedeki ban süresini istediğiniz kadar uzatabilirsiniz! Bu yaklaşımınızdan dolayı ben sizi bilgisayarımdan banlıyorum.

9-) Bu mesajı silebilirsiniz. Başka biri yine buraya benzer bir mesaj açacaktır. Hepsini teker teker banlayıp yolladığı mesajları da tek tek silmeniz gerekecek.

10-) Brawo... :clap :goz:

? Anlayamadım Biraz Acarmısın.. :)

dtp liyim veya mhp liyim kimse bu ülke yurttaşına şerefsiz diyememez eğer MOD TARAFSIZSA sanada o mesajı silen arkadaşıda banlamalı ben bunu söylüyorum olayı provake etme

Burda beni banlayabilirler farketmez ama senin ve senin gibilerin şerefsiz oldugu gerçeğinide değiştirmez.Bu ülke yurttaşı diyon ya ne alakası var ? Bu ülke yurttaşıysa ülkesi karşıtı provakasyonlarda bulunmayacak.kendi ülkesinin evladını pusuya düşürüp öldürmeyecek.sende geç burda soytarılık yap şerefsizsiniz kabul et.

ben bu ülke için vergisini veren emeğini veren çalışan bir vatandaşım sen muhtemelen işsiz bu ülke için emek vermemiş aylak soytarı birisin üstelik kültürsüz bir o kadar da cahil ve lümpensin,o sözü söylerken bu ülke için bu güne kadar ne yaptığını düşündün mü hiç?

ŞEREFSİZ SENSİN İT ÇAKAL

GİT Bİ İŞ BUL ÇALIŞ ÖNCE EKMEK KAZAN ADAM OL İT

Alayı poke bu ne artisliktir yahu.Database felan ne ayak.<<<Daha dün öğrendin onları.>>>Yapacak insan söylemez pöffff bende neden cevap verdimki??Heç ya uzaklaşman iyi olmuş.ona arka cıkanlarada bu sözler gecerli.Geri kalan binlerce kişi ye iyi forumlar.

Databasenin ne ayak olduğunu her akşam kısa bir süre forumun yedeğinin alınırken kesilmesinden anlıyabilirsin.
yedek alındığında foruma verilen zararla uğraşmayıp yedeği 00:30 gibi otomatik olarak yükleniyor . sabotaj için en güzel zamanlama 23:00 dan sonraki zamanlamadır bu sayede sabote ettiğin kadarı yedeklenir ve en az iki gün öncesine gitmeleri gerekir ..

ben bu ülke için vergisini veren emeğini veren çalışan bir vatandaşım sen muhtemelen işsiz bu ülke için emek vermemiş aylak soytarı birisin üstelik kültürsüz bir o kadar da cahil ve lümpensin,o sözü söylerken bu ülke için bu güne kadar ne yaptığını düşündün mü hiç?

ŞEREFSİZ SENSİN İT ÇAKAL

GİT Bİ İŞ BUL ÇALIŞ ÖNCE EKMEK KAZAN ADAM OL İT

Benim gayet güzel bir işim gayet güzelde bir maaşım var.Ve vatanım için seve seve canımı veririm it herif.Seni 5211234 kerede satın alırım.Senin borun anca forumda öter.Dağda alıyonuz en güzel cevabı.Sen beni bırak kimin kucagına atlayacagınıza bak arkalı önlü folloş oldunuz terbiyeli KAMİL.dahada muatap olmuyorum senin gibi bir hödükle.

Senin Gibi Başı Boş Insan çok Bu ülkede

Yapacak Bişi Yok

Ulu Bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri