Football Tycoon yardım !!

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir takımın taraftar sayısı neden düşer.amatör 1669'dayım taraftarım 7200 maç kazanıyorum 6200 lere düşüyor ama hep böl 7000lere çıkıyo maç kazanmaya devam ediyorum yine düşüyor. bi yardım edermisiniz.

Arkadasım ÖnceLikLe Sponsor anLaşmaLarını KontroL Et..Daha Sonrasında Benımde Başıma GeLdi Bu oLay..Karşı Takıma 3 GoL Üstü Attıqımda DepLasmanda Taraftar Sayım Dustu =) Pek OnemLi Bi Ayrıntı DeqıL AnLayacaqın..

MozoLe Miяach;3988931' Alıntı:
Arkadasım ÖnceLikLe Sponsor anLaşmaLarını KontroL Et..Daha Sonrasında Benımde Başıma GeLdi Bu oLay..Karşı Takıma 3 GoL Üstü Attıqımda DepLasmanda Taraftar Sayım Dustu =) Pek OnemLi Bi Ayrıntı DeqıL AnLayacaqın..

çok teşekkür edrim saol ama nasıo düzeltebilirim 20000 kişilik stad aldım 8000 taraftarım bile olamıyo sölediğin gibi deplasmanda 2-3 yendim belkide o olabilir ama çaresi nedir acaba??

Arkadasım Stad Kapasitesi iLe aLakaLı DeqıL iLk Önce Onu BeLirteyım =) Ve Biz Bişey Yaparak DüzeLtemeyız Ne Yazıkkı..Zaten Oyun Şuan Beta Sürümünde..Ama İstersen 6500 7000 Civarı Taraftarı oLan BiriyLe Taraftar ArkadasLıqı KurabıLırsın..Azda oLsa Taraftarında Artış oLabılır..

MozoLe Miяach;3988988' Alıntı:
Arkadasım Stad Kapasitesi iLe aLakaLı DeqıL iLk Önce Onu BeLirteyım =) Ve Biz Bişey Yaparak DüzeLtemeyız Ne Yazıkkı..Zaten Oyun Şuan Beta Sürümünde..Ama İstersen 6500 7000 Civarı Taraftarı oLan BiriyLe Taraftar ArkadasLıqı KurabıLırsın..Azda oLsa Taraftarında Artış oLabılır..

Bu taraftar arkadaşlığı muhabbetini duymuştum ama ne olduğunu ve nasıl yapılcağını bilmiyorum bi yardımcı olurmusun??

taraftar sayısı kafasına göre diyebilirim arka arkaya 50 maç kazansan da amatörde fazla yükselmez sınırı 10 bin diye biliyorum bende en fazla 8bin küsür oldu
taraftar sayını sponsorluk anlaşmalarının popülerliği ve kadrondaki oyuncuların popülerliği etkiliyor
ayrıca mini lige girip taraftar arkadaşlığı yaparsan daha fazla seyircin olur
umarım yardım edebilmişimdir

Arkadasım ÖnceLikLe ArkadaşLar BöLümüne GeLip Her Hanqı Bi Tayfaya KatıLcaksın..Daha Sonra Senın Mini Liqindeki Birine Taraftar ArkadasLıqı TekLif Ediceksın..Bu Kadar =)

MozoLe Miяach;3989166' Alıntı:
Arkadasım ÖnceLikLe ArkadaşLar BöLümüne GeLip Her Hanqı Bi Tayfaya KatıLcaksın..Daha Sonra Senın Mini Liqindeki Birine Taraftar ArkadasLıqı TekLif Ediceksın..Bu Kadar =)

Teşekkür ederim arkadaşım.mini lige girersem normal ligdede mücadele edebilirmiyim?normal lig'de bi sorun çıkar mı?

ArkadaşLar Taraftar Sayınızın Artmasını İstiyorsanız BiLet FiyatLarınızı Düşük Tumanız Lazım NormaLi 1-5 TL Arası, 40 TL Yaparsanız Taraftar Maça FazLa GeLemeyeceğinden Taraftar Sayınız Düşer Ve Az ŞekiLde Artar Daha Sonrasında BiLgiLerinize =)

aLi Kombine oLayı oLsa Ne GüzeL oLurdu Demi Bro :hhmanD

MozoLe Miяach;3989320' Alıntı:
aLi Kombine oLayı oLsa Ne GüzeL oLurdu Demi Bro :hhmanD

Evet Kanka Direk Nakit Para Girişi SağLanırdı :D Beta Ama BeLki YaparLar Onuda Sonra :D

ArkadaşLar Taraftar Sayınızın Artmasını İstiyorsanız BiLet FiyatLarınızı Düşük Tumanız Lazım NormaLi 1-5 TL Arası, 40 TL Yaparsanız Taraftar Maça FazLa GeLemeyeceğinden Taraftar Sayınız Düşer Ve Az ŞekiLde Artar Daha Sonrasında BiLgiLerinize =)

mini bir lige girmem tavsiye ediliyor.eger girersem normal ligde bi sorun olurmu ikiside aynı anda gidebilirmi?sorun olurmu mini ligde ve normal ligde olmam.

ya kanka saatlerdir borsada uğraşmışım adam alamamışım daralmışım :eek:ut:

Kanka aLLah Buyuktur BeLki Buq Yenıden Çıkar :hhmanD Bu Arada Senın Verdıqın TaktikLerLe Akıyorummm :hhmanD

oyunu bıraktım sayılır o yüzden hh ligden de düştüm ama şunu söyliyim bilet parası ve maçı kazanma skorlarınlada fazlasıyla ilgili benim de bi galibiyet serimde taraftar sayım sürekli düşüyodu bilet fiyatlarını düşürdüğümde yeniden yükselişe geçmişti

Geri