formulü dogru (tel no bulma)

Fark eden birşey olmuyor ki. Çıkan sonuç zaten bizim elimizde var.

konudan çok burada yazılanlar eğlendirdi beni :)

güzel bi oyun gerçekten ya keşke işimize de yarasaydı fakay elbette geliştirilebilr.sağol

khorfo cum çok ii açıklamışın hll olsun ne diem ama yine de gzl bi ego şişirme yolu

kardeş zaten numaraları yazıyon ne gerek var ama yinede sağol sonuç olarak o numaraları kullandın
=======tel nonun son 4 numarasını ekledik
=======ortadaki no ile başladık
dediğine göre numarayı biliyosundur yani fuzuli

:)

khorfo' Alıntı:
Arkadaşlar cok hoş görünüyo ama herkes bi kaç dakika içinde böyle şeyler üretebilir zaten. Bakın aşağıda olayı açıklıyorum.
1.Bizim 0 505 abcdefg gibi bi numaramız olsun.
2.Bize gerekli olan kısım "abcdefg" sayısı.
3.Şimdi gerekli işlemleri yapalım:
(abc*80+1)
(abc*80+1)*250
(abc*80+1)*250+defg
(abc*80+1)*250+defg+defg
(abc*80+1)*250+defg+defg-250
[(abc*80+1)*250+defg+defg-250]/2
4.Eğer parantezi açarsak:
(250*80*abc+250+defg+defg-250)/2
5.Biraz daha ilerletirsek(250 sayıları birbirini götürür):
(20000*abc+2*defg)/2=10000*abc+defg kalır.
6. 10000*abc=abc0000 olduğundan:
abc0000+defg=abcdefg olduğunu gösteririz.

Gerçekten güzel açıklama olmuş sen yapmasaydın ben yapacaktım eline sağlık. zaten matematik oyunu olmasından başka bişe beklenemez cunku 567 xxxx seklinde 10 000 tane telefon numarası var buna bi formul üretilemsi mumkün değil zaten aklı selim biri bole bişeye kalkışmaz

hoş bir matematik oyunu..elbetteki matematiksel bir formüle dayanması gerekiyor..gaipten gelen yada bilimsel bir açıklamaya dayanmayan ilahi bir açıklaması olması gerektiğini düşünmedik..tepki gösteren arkadaşları anlamıyorum..sizde bi hareket yapında görelim..arkadaş bilgiyi paylaşmış.bi arkadaşda formülü vermiş..emeğine sağlık..thanks..

güzelde bu aklından bi sayı tut oyununa benziyo :D

kolay bişey yaa sana yaptırdığı şeyleri sonra geri alıyor. ama yinede ilginç teşekkürler.

khorfo tebrikler işlemi yaparken tüylendim zaten bu işten. sen de tam açmışsın konuyu eywallah saol

paylaşım için çok saol

ya varya supersınız sız gecenın bu saatınde baska bişi gulduremezdı benı heralde

Rakamları verilen bir sayıyı bulmak için bu kadar dolambaçlı bir yoldan gitmek için ya SALAK olmak lazım ya da bol bol boş vakitin...

Geri