forum misafirlere kapatılsın-2

c7ftc1

New member
Reaction score
0
arkadaşlar daha önce bu öneri yapılmı$...(http://217.20.115.215/showthread.php?t=72517) ama o zamandaki etkenlere göre degerlendirilmiş..ayrıca orada sanırım yönetimden de yorum gelmemiş..

oradaki genel görüş misafirlere forumun kapatılması en azından kısıtlaması yönünde.. karşı çıkan arkadaşlar da forumun reklamı için açık kalsın demişler...

ama o zmnlar 55ooo olan üye sayısı şu anda neredeyse 11oooo olmuş iki katına çıkmıştır...artık HackHell in reklama ihtiyacı yoktur..(zaten ilk açılan konuda da belli bir üye sayısı aşılınca forumun misafirlere kapatılcagı, yönetimin bunu düşüncegi gibi bir görüş vardı...)

size aşagıda bir örnek göstermek istiyorum...J@CK@L süper bi paylaşım yapmış yabancı filmler bölümünde...

i100951_jackshare.jpg

yazılan cevap sayısı tam olarak gerçeği yansıtmıyor ama... çünkü o mesajların hepsi te$ekkur amaclı deil....aşagıdaki daha da bi açıklayıcı....

i100954_t351kkr.jpg

sadece 19 kişi teşekkür etmiş:eek: ayrıca o konudaki mesajların arasından en çok teşekkür edileni seçtim..konunun dier mesajlarına teşekkür eden kişiler de aynı hep... önemli olan tabiki de toplam teşekkür sayısı deil teşekkür eden kişi sayısı...sonuc olarak konu resmen sömürülmüş..görüntüleme=6717/teşekkür eden kişi sayısı=19...............................

aşagıda da gecenin 2sinde HackHell de ki online durumu var...

i100950_online.jpg

şu anda gecenin körü olması nedeniyle sadece müdavimlerin olmasını beklerken sitede 1/3 oranında misafir var...(gündüz saatlerinde screenshot ı yenilerim,o daha gerçekçi bi bulgu olur:))

Bence artık HackHell in paylaşıma dayanan bi yer oldugunu kanıtlamak için forum misafirlere kapatılmalı veya en azından sömürücülerin vazgeçilmez yeri olan filmler ve oyunlar gibi yerler kısıtlanmalı...( tıpkı adult ta oldugu gibi)

adult un kapalı olması üye sayımızı artıran büyük bi etkendir... forumun misafirlere kapatılması/kısıtlanması da bu büyüklüge ulaşmış bi HackHell için üye sayısını artıracak bi olay olcaktır...(daha önceden olsa reklam olsun kapatmayalım denebilirdi)...ayrıca paylaşım yapan kişiler için de heves kırıcı bi olay olmayacaktır... eminimki paylaşım yapan herkes, misafirler için deil, bu çatının altındaki insanlar için bişeyler paylaşıyolardır ve de bişeyler paylaşılan bi konuya girip de kimse >2 üye 9 misafir konuyu görüntülüyor<(ben bunu gördüm) gibi bi yazı görmek istemiyordur...

diger konuda sitenin yawaşlıgından da bahsedilmişti... hala sitenin yawaşlıgından şikayet ediliyor... bence yarısı kayıtlı yarısı misafir 2000 online olcagına, sadece 1000 tane kayıtlı üye online olsun, az da olsa forum hızlı olsun, daha iyidir...

ama biz misafirperver bir siteyiz :D

şaka bi yana dark bunun için gerekli açıklamayı yapmıstı sanırım

Doğrusu sömürücü misafirlerden ben de nefret ediyorum...Belkide yanlızca ana sayfadaki başlıkları görebilmeliler....

Dark_Angel' Alıntı:
arkadaslar sıtenın misafirlere kapatılması demek crawlerlarada (arama motorlarının sayfaları ındexleyen robotları) kapamak demektır. Forum mısafırlere kapatılırsa forumun arama motorlarından duyulması ve tanınması daha yavas olucaktır.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hackhell&meta=

hackhell için yaklaşık 121.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,19 saniye)

yukarıdakı belkı fazla bırsey ıfade etmıyor sıze ama suan hackhell ın google da 121 bın sayfası ındexlı durumda buda hıc yoksa google dan hergun 500 kısının bızı bulmasını ve hackhell ı tanımasını saglıyor. Belkı ılerde kapatabılırız ama suan ıcın forumu mısafırlere kapatmak gıbı bır dusuncemız yok.

Solariz' Alıntı:
fikrin güzel daha öncede bunu düşünmedik degil hani forumun yavaşlıklarından dolayı ama arama motorların hh nin hit yapabilmesi için ve banlanmaması için misafirlere sitemizi kapatamıyoruz daha önce kapalıydı ve arama motorlarında nerdeyse 10 15 hackhell adı altında linkimiz vardı şimdiye 350 000 500 000 linkimiz mevcuttur..

Dark_Angel' Alıntı:
bilerek actım forumu mısafırlere bundan once google ve dıger arama motorlarında hackhell yazınca 300 tane sonuc cıkarken suan hackhell yazıp arattıgınızda hackhell için yaklaşık 60.900 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,04 saniye) sanırım neden yaptıgımı bu ornekte daha net anlamıssınızdır.

birinci ağızlardan açıklamalar :D

evet mecburen katlanıyoruz

alışmak lazım, zatwn paylaşımı karşılıksız yapmıyormuyuz ;]

Sömürgeci adam gene sömürgecidir dostum bu sefer de uye olur paylasim yapmaz yine sömürür bunun önüne gecilmez dostum hade herkese bye bye

GANGBOY19' Alıntı:
Sömürgeci adam gene sömürgecidir dostum bu sefer de uye olur paylasim yapmaz yine sömürür bunun önüne gecilmez dostum hade herkese bye bye

en azından belki millete özenir de bişeyler kapar:) hem üye sayımız artsın...misafir gezcegine, üye olarak gezsin...

HoCuSPoCuS' Alıntı:
evet mecburen katlanıyoruz

alışmak lazım, zatwn paylaşımı karşılıksız yapmıyormuyuz ;]

karşılıksız yapıyrz ama şahsen ben bişeyleri foruma koyarken hiç alakam olmayan insanlar için deil de, en azından buraya ait insanlar için yapıyorum..misafir olcagına üye olsun sömürücü olsun..

ya bencede sadece anasayfa yı gorsunler we forum lara giriş yaparken kullanıcı adı şifre istesin?

ayrıca mesela msnden link dağıtınca o konuya bakan kişi direk misafir olarak giriyor;)

sanırım gerekli açıklama yapılmış =)

gereksiz bi konu ..

yani aslında çoğu üye siteye bakıor aaa güselmiş dio gelior :D

bencede sadece ana sayfayı görsünlerki üye sayımız artsın

Solariz'in yaptığı açıklamalar oldukça mantıklı ama üyeler açısından can sıkıcı bi durum. Forumun hızlanması için harcanan paralar yerine, forumun misafirlere kapatılması daha iyi olurdu aslında. Google'da search yaptığımda çıkan bazı forumlarda aradığım konunun postunu görebiliyorum. Ama üzerine tıkladığımda log in sayfası çıkıyor. Aynı olay hackhell içinde olsa bu sıkıntıdan kurtuluruz gibi geliyor. Yinede siz bilirsiniz.

akharis' Alıntı:
Solariz'in yaptığı açıklamalar oldukça mantıklı ama üyeler açısından can sıkıcı bi durum. Forumun hızlanması için harcanan paralar yerine, forumun misafirlere kapatılması daha iyi olurdu aslında. Google'da search yaptığımda çıkan bazı forumlarda aradığım konunun postunu görebiliyorum. Ama üzerine tıkladığımda log in sayfası çıkıyor. Aynı olay hackhell içinde olsa bu sıkıntıdan kurtuluruz gibi geliyor. Yinede siz bilirsiniz.

bununla bende çok karşılaştım... forumun misafirlere kapatılması illa ki arama motorlarına da kapatılması manasına gelirmi:eek:

Bence de Sadece Misafirler ana Sayfayı Görsünler

heralde bu konu adminlerimizin yaptığı açıklamalardan sonra açılmasına bile gerek yoktu

Geri