Forum Oyunları A.Mod Adaylığımı Koyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Evet arkadaşlar artık bizimde hackhell e biraz daha desteğimiz olsun diyorum. Forum oyunları diyorum çünkü o bölümde sadece 1 Mod var ve bende oranın hakkını verebileceğimi düşünerek tercih ettim. Sanırım diğer bölümlerin A.Mod ları yeterli seviyede var. Ben 08:00 - 21:00 netteyim pazar hariç oda şimdilik eğer uygun görülürse, (bölümün ihtiyacı olmasa konuyu açmazdım) ki bu görevi yapmaya hazırım diyorum. Takdir sizin yorumlar diyorum ve iyi akşamlar diliyorum ben sonuca Pazartesi sabah bakarım artık sağlıcakla kalın... Her türlü yoruma açıktır.

İlk yorum benden +2276
Hayırlısı olsun..

Henüz Erken Görüşündeyim
İleride İnşallah...

erken + oranın şimdilik başka 1 mod'a ihtiyacı yok görüşündeyim-1

Daha önce bu konu hakkında açıklama yapılmıştı sanırım forum oyunlarına bir a.mod gereksiz denilmişti halada öyle bence gereksiz....üzgünüm ---1905

ben pek fazla tanımıyorum ama daha önce bende dahil bi kaç kişiye yardımcı oldugunu gördüm ayrıca bu arkadaşımızı ben daha önce forumumuza yararı olacak bir çok önerri ve görüşte bulundugunu gördüm bence hakkıdır hakkı olana hakkını verelim arkadaşlar +1905

keşke farklı bi bölüm seçseydinde desteq olabilseydim.. malesef forum oyunlarına teq mod yetior

bencede şimdilik ihtiyaç yok...maximus tekbaşına yürütebileceğini düşünüyorum...
ama maximus isterse başka tabi..!!

ya arkadaşlar yazılan bütün yorumları okudum.anladığım kadarıyla %90 o bölüme tek mod yetiyor haklısınız ama olaya bide şu açıdan yaklaşırsak tabiki bu benim görüşüm son kararı verecekler tabiki yönetim ama bi de şu açıdan bakalım tek mod 24 saat her an her dakika pc nin başında olamaz o da bi insan sonuçta bi işi çıkabilir bi yere gidebilir bu yüz den sürekli bilgisayarın başında olamaz 2, mod da seçilirse birbirleriyle dayanışma içinde olurlar ve birbirlerine yardımcı olurlar bence. bu sebepten dolayı bence forumun her bölümünde en az 2 mod olmalı karar sizin....+2006

Henüz Erken Diye Düşünüyorum-1

¢єнєηηєм - vercem ama inan erken yada yetersizsin demicem.react0run dedigi gibi sadece oraya tek mod yettigi için.ok. ii forumlar

maximus abi fazlasıyla üstesinden geliyo bence -1

tamam arkadaşlar herkese teşekkür ederim kendime epey bi pay çıkarmış oldum öz eleştiri hissi doğdu konu kapanabilir çalışmalara devam biraz daha gayret o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri