Forum Oyunları A.Mod Adaylığımı Koyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum oyunLarında bazen maximusu onLine göremiyorum.. seninde

nekadar onLine oLduğunu biLiyorum bence en azından denenmeLisin +1 =)

Edit:Oyumu +1 Olarak Değiştiriyorum

Herkes benim fikrimi merak ediyormus bukonuda,msn'me bu link 9 kez geldi,ozaman fikrimi soylemem lazım,10 gün önce bende adaydım ve %90 gibi bir olumlu sonucun ardından herzaman desteğine güvendiğim birkaç dostumun yorumu moralimi bozdugu için konunun kapanmasını rica etmiştim.Ancak ben hala forum oyunlarının 2 mod tarafından yürütülmesi taraftarıyım.o yüzden arkadaşımı destekliyorum.

+1​

Bi Ara 7 Mesaj KuraLı oLmustu... Ondan Sonrada Mesaj Sınırı İptaL EdiLdi qaLiba.. Maximus BöLümü İdare Edior.. Ama Tam oLarak Takip edemior..
Burda HaLa 7 Mesaj KuraLı warsa Bir Amod qerektiqi Kanaatindeyim.. Maximus Tek Başına İdare Edemior..
Cehemmen Sana qeLince; Tam oLarak Seni Tanımadıqım için - yada + veremiycem..
Sadece ''7 Mesaj KuraLı warsa aMod qerektiqi Düşüncesindeyim'' ...

seni sürekli online görüyorum.. demekki bölümle ilgilenebilrsin .ama yönetimin eksiği warmı yoksa uygun görürmü bilemem... bazı tartışmaları önlemek için en azından iki mod iyi olur derim ...şahsi kanaatim budur. asistan modluguna +

ewet bende katılıyorum.eğerki oraya bi mod gerekirse bu odyy olmalı.cehennem seni pek tanımıyorum. ama odyy gününün çoğunu oyun bölümünde geçiren bi arkadasım.3.mod gerekirse bilki sen olursun

¢єнєηηєм arkadasım ben de bayadır oyunlara taqılıom
ve baska yerelere nerdeyse baqmıom bile
ama benim sahsi fikrim seni inan fazla gormuom orda
bence OdyyseuS adaylığında oraya coğu kisi + oy verdi
bi sonuç çıkmadı suanda oddy ark. die yazmıom
ama eğer mod olacaksa bu oddy olmalı bence
baskası değil ! hem onu ben cehennem den daha cok
goruyorum kimse yanlis anlamasın bence oranın
hakkını suanda en iyi odyy verir
ben onu tanımasam da bunları yazacaktım beni tanıyanlar
ne kadar acık ve doğu sozlu olduğumu bilirler

ben belkide doğru olmayan bisi yapıyorum ama
ben den oddy'e +

ODDY ye +1903
...

bundan 10 gün önce bi arkadasımızda mod adaylıgını koydu..ama oraya mod lazım deil denildi...şimdi bu arkadasım oraya mod olursa eşitsizlik yapılmış olur...

aday olan arkadasa saygı duyuyorum fakat mod ihtıyacı olsaydı odyyseus olmalıydı...ayrımcılık yapılmasın lütfen...!

-1

gamshe_Lee' Alıntı:
oraya bir mod lazımsa bu kişi orayı en cok hakeden KİŞİ TABİKİ odyyseus olmalı

benim oyum ona +469467545

elbetteki en çok takdiri kazanan ama şu an onun konusu kapalı zaten mod atama olayının en güzel yanı bu en çok oy alan veya en beğenilen üye olması

baq dostum sakın burda sanki sana
karsı bi karalama kampanyası
felan baslattığımız sanam
ben seni tanımıyorum bile
biz sadece bizce doğru olanı soyledik o kada sanada
basarılar

¢єнєηηєм' Alıntı:
tamam arkadaşlar herkese teşekkür ederim kendime epey bi pay çıkarmış oldum öz eleştiri hissi doğdu konu kapanabilir çalışmalara devam biraz daha gayret o zaman

mesajımı yeniliyorum

1- O konu kapandı diye açtım
2- Kimse kimseye ayrımcılık yapmıyor diye biliyorum bu haksız suçlama
3- Bu benim konum saygınız olsun arkadaşınızı sevseniz bile
4- Konu kapansın
5- Adaylığımı çekiyorum hayrını görün
6- Lütfen rica ediyorum artık kimse mesaj yazmasın.......

¢єнєηηєм' Alıntı:
mesajımı yeniliyorum

1- O konu kapandı diye açtım
2- Kimse kimseye ayrımcılık yapmıyor diye biliyorum bu haksız suçlama
3- Bu benim konum saygınız olsun arkadaşınızı sevseniz bile
4- Konu kapansın
5- Adaylığımı çekiyorum hayrını görün
6- Lütfen rica ediyorum artık kimse mesaj yazmasın.......

:) sana destek verdiği halde hala o olsun ben kalayım diyorsan seninkisi çocukluktur... adam sana kocaman + vermiş... bu kadar basit şeylerden kırılmayın..başladıgın işi sonuna kadar kovala

ben kovalarımda onun arkadaşlarının benim konumda ona destek vermeleri doğru değil bence

edit : benim odd ye lafım yok Allah razı olsun + verdi gördüm

Bakın,bence ettiğin laf yanlıs,burada herkes benim arkadasım,yoksa bilincli bişi diil kardeş,ben orada gerekeni yazmısım ama kimseyede fikri konusunda engel olamam...Bence senin yaptıgın talihsiz bir açıklama olmuş....Ozellikle "onun arkadaşları" lafı mod adayı bir kardeşime yakışmadı,çocukça bir düşünce olarak değerlendiriyorum...

sanırım bu konuya mesaj yazma hakkım bitti...
ben kendi adıma konusuyorum
ben bence doğru lanı yazdım yani o senden daha
once koymustu destek te aldı
simdi onun yerine senin olman ynlıs gelirdi bana
bu sadece benim dusuncem o kadar
ewet yanlıs ama yazdım yanlıs olduğunu da
konu mu açsaydım hayır o olmasında bu olsun die
acık olan konuya yazdım bende napim....
ben sana tekrar basarılar diliorum ve oyumu - yonde kullanıyorum
bu bolumde maxiye yardımcı olarak ta oddy e + oyumu
veriorum o kadar ...

Bakın Akadaşlar ;

Mod olmak karşıdan göründüğü gibi yıldızlarla olmuyor konuları takip edeceksin + kendi bölümün olmasa bile diğer bölümlerdeki mesajlara da bakacaksın biri bir konu açtıgı zaman içindekileri görebilmen lazım her tarafa hakim olman lazım modluk yardımlaşmadır.. siz şimdi konuyu açıyorsunuz içinizdeki hevesi çoook iyi anlıyorum ama szide beni modluktan sonra anlarsınız ..Aranızda en ufak tartışmalardan kırılıp darılıyorsunuz inanki o zaman Modlukta da başarılı olmanız MÜMKÜN DEĞİL... bu gün size gıcıklığına özelden AGZINA geleni sıralayan birileri olur çok yaşadık!!! benim başıma gelmesede DİĞER arkadaşların başına geldi özelden değilde DİREK konu açan AŞŞAĞILIK insanlar bile war... Sanki küfür edince bi yerlere gelecekler ..DEMEM oki böyle ciğeri beş para etmelerle de ugraşacaksınız ..Onun için biraz daha kararlı ve de otoriter olun...Bunları kaldıracagınıza da emin değilseniz BAŞVURUDA bulunurken çok düşünün ...en azından BAŞINA geçince de en ufak bişeyde AYRILMAYI kafanıza koymazsınız

εگмεя' Alıntı:
herkes düşüncesini söLemiş..arkada$ın üstüne buqadar gitmeye hicbiriniz haqqı yoq..

kimin haqqı olup oLmadığınıda saten üyeLEr karar veriyor.. mod oLmaq sadece oraya msj yazmakla oLMuor..

çevrendeqi insanlara saygılıda oLman gereqiyor..

konu şimdi kapancaq..uzatmayın artıq
Konuyu dikkatli okursan bu durumda üstüne gelinen kişi benim,dediğin gibi herkes fikrini soylemiş,eğer olumsuz yanıtları karşılayamayacaksa konu acmasın,yada tutup kimseyi bişeylerle itham etmesin...Ben destekliyorum hala,son cevabımda +1 dir...

herkes düşüncesini söLemiş..arkada$ın üstüne buqadar gitmeye hicbiriniz haqqı yoq..

kimin haqqı olup oLmadığınıda saten üyeLEr karar veriyor.. mod oLmaq sadece oraya msj yazmakla oLMuor..

çevrendeqi insanlara saygılıda oLman gereqiyor..

konu şimdi kapancaq..uzatmayın artıq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri