::Forum Oyunlarına Tekrardan Mod Adayıyım::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximus

GeNeRaL
Reaction score
0
Sevgili Arkadaşlarım. Bundan oncede Bılgınız gibi Forum Oyunlarına Adaylıgımı Koydum Ve erken Denıldı.
Artık Zamanı Geldiğini Düşünüyorum Ve Tekrardan Adaylıgımı Koyuyorum. + veya - Yorumlarınızı Beklıyorum.

Gecende + vermıstım bu sefer eksi vermek ıstedı canım,ama herseyın anlasma yolu var aksam gelmeden once telefon ac bı yemek faslı yapalım :]]

Sen ısmarlarsan + bana odetırsen - verıcem :p

saka kardes actıgın konuları bılıyorum hatta sabit olan 1-2 forum oyunu konunda var,hırslı bı ınsansın hakkında hayırlısı kesinlikle +1

+1905 abi ARKANDAYIM:D

Hep DesTek Tam Destek...​

allah allah olm başka yerlereaday olsanıza walla kime + vercemi şaşırdım :D

forum oyunlarındaki gereksiz postlara ve konulara katkın nedeniyle

-1 veriyorum

çünkü mod olsan bile önce forum oyunlarına gereksiz post attırmaman ve bos konu actırmaman gerekirken suan tam tersi.. [benim fikrim böyle]

+1 +1+1+1+1+1+1+1+1+1+1 ..... veriyom yine

üzülereqten -1....

+1 verecem ben yine hayırlısı hakkında

bir an önce bu bölüme bir mod atanıp bu konuların kapanması gerekiyor.

Bu nedenle sana +1

Not: Aslında gönlümden geçen isim mervemdi bence mervemin adaylıgı tekrar ela alınmalı Bu bölümdede bir bayan arkadaşımıza görev verilmesi daha uygun olabilir

bay_hacking' Alıntı:
bir an önce bu bölüme bir mod atanıp bu konuların kapanması gerekiyor.

Bu nedenle sana +1

Not: Aslında gönlümden geçen isim mervemdi bence mervemin adaylıgı tekrar ela alınmalı Bu bölümdede bir bayan arkadaşımıza görev verilmesi daha uygun olabilir

daha adaylığımı koyarsam ş...im hak adaletin olmadığı bölümde işim olmaz daha -1

merwem bıraz daha sakin :[ bukadar kızmaya gerek yok

Ve bence Kımsenın hakkının yendıgıde yok,bazı yerlerde oluyo ama yetkılı arkadaslar gordugu yerde mudahele edıyo.

Bizzat kendım sahit oldum.....

Bence Bu İşin altından Kalkabilirsin Sana Benden +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri