::Forum Oyunlarına Tekrardan Mod Adayıyım::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı yöneticilere gösterdiğin sert tepki dolayısı ile -1

su ana kadar maxi forum oyunların anası babası gibi gerçekten bence f.oyunlarında en fazla özveri gösteren user .. forum oyunlarını kaliteli bi hale getirmek için devamlı çalışıyo mod olursa forum oyunları bölümü bence canlanır kesinlikle ++++

birisi olsun artık ve şuraya bi düzen gelsin hoş ben bu bölümün kapatılmasından yanayım fakat madem açık kalacak oraanın artık bi düzene girmesi lazım + 1 dielim

+ 1 cnmss ...

sonuna kadar + tabiki dahada olmassan yuh artık

Bence biraz daha zaman olduğunu düşünüyorum..

başkanın hiç bi zaman bu sitede veya bana karşı yanlış yaptığına şahit olmadım forum oyunlarında da en ideal konuları çoğunlukla senden görüyorum ve oraya takılanlar içerisinde en doğru kişi sensin
ayrıca herkes hayatında hata yapabilir önemli olan bunları algılamak ve sorunun çözüm yollarını aramaktır en son +1 inşallah olursun dua edicem =)

bu konuya yönetimin el atması lazım zamana ihtiyaç var diyosunuz yetersiz diyosunuz konu kapanıyo hadi maximus mod olmaya yetersiz o zaman daha iyi bir adayı mod yapın da siz de kurtulun bizde forum oyunları çöplüğe dönmüş yapın artık birini de rahat edelim
maximus benden yine +1 sen herşeyin üstesinden gelirsin yanındayım herzaman
umarım bu son olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri