Forum Yetkililerine Can Yakıcı Soru

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Merhaba dostlar.. Uzun zamandır aklıma takılan bir soru var forum hakkında beni aydınlatabilecekmisiniz bilmem.. Şimdi siteye girdiğimizde sağ üst köşede toplam üye sayısı konu sayısı mesaj sayısı ve online üye sayısı yazıyor.. Şuan 2389 online üye var diyor.. Ben sanmıyorum ki o kadar online üyenin olduğunu..? Acaba bunlar gerçek rakamlarmıdır.. Yoksa şişirme rakamlar mı.. veya spider denilen keratalar mı geri kalanları.. eğer spider sa neden bu kadar çok fazla var.. Bana günlük online sayısını yaklaşık olarak söyleyebilecekmisiniz veya kaç spider var toplamda.. Önemsiz bi konu ama cok meak ediyorum.. Merakımı bağışlayın lütfen =) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kayıtlı üyelerin dışında misafir çok var çünkü hh google aramalarında üst sıralarda.

Bende öyle sanıyorum spider olmalı ne kadar kayıtsız üye dolaşıyor olabilirki sabahın 5inde ?

Merhaba dostlar.. Uzun zamandır aklıma takılan bir soru var forum hakkında beni aydınlatabilecekmisiniz bilmem.. Şimdi siteye girdiğimizde sağ üst köşede toplam üye sayısı konu sayısı mesaj sayısı ve online üye sayısı yazıyor.. Şuan 2389 online üye var diyor.. Ben sanmıyorum ki o kadar online üyenin olduğunu..? Acaba bunlar gerçek rakamlarmıdır.. Yoksa şişirme rakamlar mı.. veya spider denilen keratalar mı geri kalanları.. eğer spider sa neden bu kadar çok fazla var.. Bana günlük online sayısını yaklaşık olarak söyleyebilecekmisiniz veya kaç spider var toplamda.. Önemsiz bi konu ama cok meak ediyorum.. Merakımı bağışlayın lütfen =) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Elbette şişirme rakamlar degıl.Hachell büyük ve uzun zamandır var olan genıs kapsamlı bır site. Her siteye giren üye bizler gıbı forum bölümünde aktif olmuyor .Nedenı bu :)

siteyi bilmeyen yoktur bence ve baya eski ve faydalı bir site arkadaşım

Uzun bir araştırma sonucunda şişirme rakamlar olmadığını anladım =) Google'ın botları ve sitenin güncel kalması için spider denen bi kaç yazılımın olduğunu öğrendim.. Kayıtlı kullanıcıda değil şişirme rakamlarda değil =) malesef bot yani makine dijital userler =) ama sayıları oldukca fazla

degazor konuşmuş hacı kimsenin demesine gerek yok sen mesajı yazdın mı biz çoktan dağılmış oluyoruz zaten =)

Geri