Forumdaki Resimleri Görebilmek İçin !!!!

arkadaşlar sizin dediğiniz yaptım.ama biribizidurdursun.com olarak giriyorum ancak herhangi bir linke tıkladığım zaman otomatik olarak hackhell.com' a dönüyor sayfa ve yine resimleri göremiyorum napmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşalr bende firefox var O internet explorer için dediğiniz yöntem kurbağaları yok etmede burada işlemiyor Bütün geçmiş bilgileri sildim yine bişi değişmedi Ne yapabilirim Firefox kullananlar içinde bir şeyler önerirmisiniz?

rattlesnake' Alıntı:
arkadaşalr bende firefox var O internet explorer için dediğiniz yöntem kurbağaları yok etmede burada işlemiyor Bütün geçmiş bilgileri sildim yine bişi değişmedi Ne yapabilirim Firefox kullananlar içinde bir şeyler önerirmisiniz?

ben sana Internet exploerer'ı öneririm :)

yazılan mesajlara bakarsan firefoxda işe yaramadığını görürsün

evet jackall Üstte burayı tıklayın gibi bir adres vermişsin oradanda olmadı Yani karışık bişiler çıktı Explorer kullanmadan o dediin adrestende yoku yok diosun yani:)?

SaoL Üstad ßen Zaten Uyuz oLuodum onLara :)

yaw 2 sorum olacak bu lay sadece hackhelldemi oluyo
bide niye kurbaga resimleri gozukuyo yasak yada limit falanmı var

abi ne espirisi war bu kurbaların saçma sapan bu adreste yokmu babayiğit bunları düzeltcek

bi de bu başladı hackhell.org,hackhell.net veya biribizidurdursun.com dan girmye çalışınca bu çıkıyor şimdide

In order to accept POST request originating from this domain, the admin must add this domain to the whitelist.

atılan mesajları bı okuyun arkadsalar bos mesaj atmayın

ya yine sorun cıkarıyo biraz daha uğrasayım...

walla iki kurbaa için mozilladan fazgeçemem. :D mozilla da çözen varsa yazsın pls.
templeri sildim,biribizidurdursun 'dan giriş yaptım yine aynı...

yok arkadaş bununbaşka bi yolu olmalı herşeyi yaptım düzeliyo sonra yinr aynı yani sıf bu yüzden nefret ediyorum oraddeye geldim hep sorun hep sorun ne olacak bunun sonu bilmiyorum YARDIMLARINIZ İÇİN YİNEDE TEŞEKKÜRLER ama olmuyoooorr

http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=66647 burdanda giriyorum yine aynı mesaj ordanda giriyorum kurbağa ee amma sinir bozuyo neyse sağolun

valla jackal senin dediğin gibide yapıyorum ama ben bu kurbağalrı hala görüyorum ne olcak böyle yaaa...

denilenleri yapıcam inşallah işe yarar.sağol

Geri