Forumun Hızı!!

ya arkadaşlar neresi hızlı bu forumun en az 15 sn bekliyom tıkladıktan sonra. diğer siteler anında açılırken bundaki sorun bence felaket. düzeltilmesi dileğiyle

hız konusunda astık kendimizi artık;)

ya kim ne derse desin..bu 1 aydır feci hızlı..
ondan önce hiç bi sayfayı açamıyorduk..o sayfayı açamayınca meraktan çatlıyordum :)

nalo' Alıntı:
ya arkadaşlar neresi hızlı bu forumun en az 15 sn bekliyom tıkladıktan sonra. diğer siteler anında açılırken bundaki sorun bence felaket. düzeltilmesi dileğiyle

laugh.gif
bgrlaugh.gif
haha.gif
rotlaugh.gif
haha.gif

vay be hackhell a sensiz olarak geldim dark_crazy ile tartışarak banlandım :D baya bi ara verdim kendi sitelerim ağır bastı :D sonra bi baktım hackhell yavaş muhabbeti vardı bu arada ondan öncede lisanslar iptal edilmişti bi ara dc den kovulmuştuk ya hackhell la çok uğraştılar ama dark ve solariz de uğraştı site bu durumda nihayet neyse sitenin şu anki hızı süper :) maşaallah diyoprum inş bi aksilik daha çıkmaz....

bu aksam ıcın bıraz yavaslık olucaktır forumda sunucularla ılgılı calısma yapıyorum bılgınız olsun extra 20 tane baslık acmayın forum yavas dıye.. (özellıkle foruma yenı uye olmus 1 msj ı bulunan arkadaslar)

nalo' Alıntı:
Dark_Angel' Alıntı:
bu aksam ıcın bıraz yavaslık olucaktır forumda sunucularla ılgılı calısma yapıyorum bılgınız olsun extra 20 tane baslık acmayın forum yavas dıye.. (özellıkle foruma yenı uye olmus 1 msj ı bulunan arkadaslar)

Anladın Sen Onu.. ;)

son 2 gündür ilk defa forumun hızı stabil

sayfalarda neredeyse hiç yavaşlama yok

bu şekilde devam etmesi temennisiyle..

Geri