Fotoğrafçılık Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek konuşmuşluğum falan yoktur ama gördüğüm kadarıyla sitede aktif, paylaşımcı, saygılı ve seviyeli bir üye olarak gözlemledim. Modluğu kaldıracak yapıda olduğunu düşünüyorum. Benim görüşüm olumlu. Hayırlısı olsun.

HayırLısı Olsun Çavuş +

inş olursun arkadaşım ....

katkıların ortada hakediyorsun ..

herzaman ve heryerde tam destek...

maalesef - verecegim cünkü hak eden kisi olmadi

kisisel degil, sadece haksizlik olacak bu, abi yanlis anlama

hayırlısı...

Sezarın Hakkını, Sezara Vermek MertLikse Sana Oyum (+) dır.

Naçizane Şerh Düşmek İsterim. Buda Hakkımdır.

BiriLerine Benzeme İhtimaLindir O Şerhim. Bunu Sanada Öncede Söyledim. Objektif Düşünme ve Karar Verme Yeteneğin, Şahsi MenfaatLerin ÖnPLana Çıktığı zaman Sekteye Uğramakta. Birilerine Hoş Görünme Çabasında Olmadığın ZamanLar, Bence Hiçbir Sıkıntın Yok. Ama İş, Menfaat ve Hoşgörünme Çabası Olunca, Subjektif Olmakta ve TarafLı Davranmaktasın.Umarım Bu Bendeki DüşünceLer YaLnızca Hüsnü-Zandır. ALLah Utandırmasın.

Kimse Alıntı Yapıp Cevap Vermesinki, Bende CevapLamak Zorunda KaLmayayım ki, Konu BaLtaLanmasın. Çünkü Çok GüzeL İLerlemekete.İyi ForumLar….

BaşLangıçta Hüsnü Zan OLarak BeLirttiğim DüşünceLerim, KesinLik Kazanmış ve Kanaatim Doğru Çıkmıştır. DoLayısıyLa Oyumun Rengi Değişmiştir.

(-) 1071​

gözümün tutmadığı adamlar senin desteklediğine göre demekki senide gözüm tutmuyor

ozaman eksi ,olumsuz,menfi

Seni tanımıyorum fakat paylaşımların oldukça iyi.

Çoğunluk + dediği için bendende sana +2009 oy.

Hayırlı olsun.

+
bence hak ediyosun kardeş

Zafer Abi Şurdaki Yorumları Okuyp Sövmemek İcin Kendimi Zor tutmaktayım Şu anda Dünkü Cocuk Tanımadan Bİlmeden Yorum Yapmakta Ve Bu Benim Zoruma Gitmekte

Adaylığına Gelince Gözüm Kapalı + Abi. Hayırlısı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri