FotoğrafçıLık BöLümünde Görev Almak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infa bacı seni severim ama uzaktan diğer yaLakLar gibi dibine girmem bunu sen biLemezsin yorumumu siLme ben emek verdim kaç saattir kafamı topLadım yazdım onu sen biLiyomusun iki tuşLa bunca emek katLediLemez !

o zaman emek wermeden önce yaptığım uyarıları okuyacaktın, sen saatlerdir ortalığı karıştırmak için bişeyler yazdın diye buna göz yumacak değilim, ayrıca kimsenin dibime girdiği de yok, bana böyle artist artist konuşmayın, oyunuzu kullanın we çıkın hepsi bu ..

we editlediğim postu tekrar yazarak yaptığın saygısızlığı da tekrarlama ..

o zaman emek wermeden önce yaptığım uyarıları okuyacaktın, sen saatlerdir ortalığı karıştırmak için bişeyler yazdın diye buna göz yumacak değilim, ayrıca kimsenin dibime girdiği de yok, bana böyle artist artist konuşmayın, oyunuzu kullanın we çıkın hepsi bu ..

we editlediğim postu tekrar yazarak yaptığın saygısızlığı da tekrarlama ..

gerçekLeri yazınca otaLığı karıştırmak mı oLuyo bu senin yaptığın uyarıLardan banane ben kuraL ihLaLi bişey yapmadım benden önce yazıLmış saygısız çirkin bi ton yorum var git onları temizLe önce adam kayırma geLip bana madness'ın yazdıgı yorum ortaLık karıştırmıyoda benimkimi karı$tırıo !!!!! ben ne ortaLıgı karı$tırıcam karı$tırmayı kafaya koysam akLınız hayaLiniz şaşar kim oLursan oL bana emir vermesin '' artis artis '' fLn adam akıLLı konuş benLe ben sana nasıl konuşuyorsam ona göre öLçün oLsıun oyunu kuLLan çık fLn sen bu emir kipLerini eteğindeki yaLakaLara kuLLan sen ! benim emek verdiğim postu iki tuşLa siLecek kadar tebiyesizLeşirsen ben tekrar tekrar yazarım oraya editledikten sonra altına bu post yerine tamam gamze gereken yapılacak uzatma yazsaydın ses çıkarmazsın ama sende terbiyesizleştin benim yazdıgım yorumda hiçbi kötü cümle yok hepsi ortada olan şeyler diLLendirince kötü ben oLuyorum yaLanmı !!!! doğrular bu kadar batıosa çaresine bakarsın kendini ve siten içinde eLinde buLunan imkanLarı millete kullandırmazsın olur biter şimdi beni banLa !​

gerçekLeri yazınca otaLığı karıştırmak mı oLuyo bu senin yaptığın uyarıLardan banane ben kuraL ihLaLi bişey yapmadım benden önce yazıLmış saygısız çirkin bi ton yorum var git onları temizLe önce adam kayırma geLip bana madness'ın yazdıgı yorum ortaLık karıştırmıyoda benimkimi karı$tırıo !!!!! ben ne ortaLıgı karı$tırıcam karı$tırmayı kafaya koysam akLınız hayaLiniz şaşar kim oLursan oL bana emir vermesin '' artis artis '' fLn adam akıLLı konuş benLe ben sana nasıl konuşuyorsam ona göre öLçün oLsıun oyunu kuLLan çık fLn sen bu emir kipLerini eteğindeki yaLakaLara kuLLan sen ! benim emek verdiğim postu iki tuşLa siLecek kadar tebiyesizLeşirsen ben tekrar tekrar yazarım oraya editledikten sonra altına bu post yerine tamam gamze gereken yapılacak uzatma yazsaydın ses çıkarmazsın ama sende terbiyesizleştin benim yazdıgım yorumda hiçbi kötü cümle yok hepsi ortada olan şeyler diLLendirince kötü ben oLuyorum yaLanmı !!!! doğrular bu kadar batıosa çaresine bakarsın kendini ve siten içinde eLinde buLunan imkanLarı millete kullandırmazsın olur biter şimdi beni banLa !​

ewet tarafımdan 10 gün banlandın, aklınızı başınıza dewşirin, burda kukla oynatmıyorum ben, aynı şekilde dawranmaya dewam edenler aynı şekilde cezalarını alacaklar ..

dünden beri modları azarlıyorum konunun içinde, gelmiş bana madness'ı koruyosun diyo, fındık kadar beyninizle caka satmayın bana ..

edit: aldığın clonedan dolayı sınırsız yasaklısın artık ..

Mesajım Silinmiş Yanlışlığa Kurban Gitti Sanırım Yoksa Kötü Bşi Yazmadım :saskin

Ozaman Şöyle Yorum Yapayım;

Ben Temmuzun 10'unda 1 Yıllık Üye Oluyorum Hosting Bölümüne Aday Olduğumda Bana Daha Yenisin Diyorlardı.

Seninle Tamamen Zıt Görüşlerde Olabiliriz Ben Herzaman Dedim Madness Abinin Yanındayım Die

Ama Modbaşvurusunda Sağ Sol Ayrımı Yapmam Bölümde Başarılıysan Oyumu Veririm

Sen Bende Tam Bakmadım Ama 6 Ay Küçüksün Ayrıca O Bölümün Mod 'a İhtiyacı Yok Biliyormusun Bilmem Ama Eskiden Sadrazam_Kötücocuk Vardı Kimse Sevmezdi Ama Ben Sürekli Onun Yanında Duruyordum Çünkü Hataların Telafisinin Olacağı Kanaatindeyim..

Yalnız Sadece İçtenliğimle Söylüyorum Daha Çok Erken -

Bu nedir ya? Daha konu iki gün önce açılmış ama ortalık kahve ortamına dönüşmüş.
DrMcNamara, sana her zaman oyum + dır bilirsin ama senin karşıt görüşlün olan ve aranın bi hayli bozuk olduğu insanlarla yönetimde beraber bulunmaman senin açından daha hayırlı olacaktır.

Hakkında hayırlısı olsun +1961

(+) DrMcNamara
Murat kardesimi bu kouda destekliyorum,umarim gorev alir basarili olacagindan hic suphem yok.

yönetimdeki mesajLara teşekkür etmek için eski usuLe göre daha erkekçe bir tavır bu mod adayLığın :)

Oluımsuz ( - )

bencede sana verilmeli kısa sürede forumun en aktif ve paylaşımcı üyesi oldun

hayırlı olsun

(+)​

guzel paylasimlarin var, aktiv bir uye sin ve paylasmayi seviyorsun beni ilgilendiren budur bazi arkadaslar nedense baska seyler aramaya baslamislar ve sana - vermisler ama bence ++++++++

Çoğu arkadaşımdan bu konu hakkında görüşlerini aldım..senin ne adını bilirim nede tanırım..foruma ilk katıldığın günü biliyorum..sürekli güncel haberler verirdin..daha sonra komik-ilginç ve fotoğraf bölümlerinde görmeye başladım..foruma bişeyler katmaya çok isteklisin bunu kimse engelleyemez..kişisel görüşlerin hakkında aşırı derecede eleştiri aLdın..bunLar kimin ve neyin umrunda onu çözemedim daha..Açtığın konuya + yada - vermiyorum sadece kişiseL görüşüm kimse yanLış anLamasın..hakkında hayırLısı oLsun ve yoLun açık oLsun diyorum sadece..

Konu ne hale gelmis... =)

Basvuru sonucunu, kisi ve kisilerin siyasi gorusleri sonuclandirmayacagi icin direk sahsi fikrimi ekleyip konudan cikacagim...

Foruma katkin olacagini dusundugum,caliskan,olgun kisilikli birisin. -konularinda ve yorumlarinda bu gayet acik-
Oyum Olumludur [+] Hakkinda hayirlisi olsun...

madem bu konuda ilgili ve bilgilisin ozaman benim de oyum senin olsun

+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri