Fotomontaj Naıl Yapılır ?

Showman62

New member
Reaction score
0
Fotomontaj Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar kendi yaptığım teknik ile bilmeyenler için fotomontaj nasıl yapılır göstereceğim.

İlk önce adobe photoshop programımız ile üzerinde fotomontaj uygulayacağımız resim dosyamızı açıyoruz.

2i1pjd1.jpg

Sonra diğer resmimizi açıyoruz ve Lasso Tool ile resmimizde seçtiğimiz yerleri kesiyoruz.

w6v4sx.jpg

Move Tool ile kestiğimiz yerleri diğer resme aktarıyoruz sonrasında ise Ctrl + T ile kestiğimiz bölümü düzenliyoruz.

2zdvl20.jpg

Fotomontaj yavaş yavaş tamamlanıyor.Şimdi ise silgi ile resmimizin fazlalık kenarlarını alacağız.(Silerken silginin boyutlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz)

2z7r19k.jpg

Şimdi ise geldik işin en son ve en zor kısmına renk tutturmak ! Bu konuda kesin sayısal değerler veremem ancak size hangi menüden yararlanmanız gerektiğini söyleyebilirim.Ctrl + U kısayoluyla hue saturation renkler arasındaki dengeyi kurmakta yardımcı olacaktır yine image / adjustments / levels ile rekler arasında oynayabilirsiniz burası size kalmış.

Photo Shopu kullanan bi adam bunu zaten Cerez niyetine yer yeni baslayanlar denesin

Çok Berbat Bi Çalışma Çıkarmışsın Dostum,

Ama Verdiğin Emek İçin Teşekküre Basıyorum..

Daha Kaliteli Şeyler Bekliyoruz..

Böğğğ Bu Ne Nan :X

Ama Emeğe Saygı !

Thansk ;)

annenizin karnında öğrenmediniz photoshopu arkadaşlar, burada arkadaşımız yardımcı olmaya çalışıyor madem bu kadar ukalasınız sizi de görelim boş boş mesaj yazmakla olmuyor bu işler

annenizin karnında öğrenmediniz photoshopu arkadaşlar, burada arkadaşımız yardımcı olmaya çalışıyor madem bu kadar ukalasınız sizi de görelim boş boş mesaj yazmakla olmuyor bu işler

Aslında bu mesajın bana ilaç gibi geldi ( iğrenç , böğğ ) gibi kelimelerden sonra iyi oldu saolll

Showman62

öğğğ...böğğğğ yazanlar!!! madem daha iyisini biliyosunuz sizde bi konu açın....seviyesizliğin lüzumu yok...

PS ye yeni başlayanlar için ideal bir konu.... emeğine sağlık

öğğğ...böğğğğ yazanlar!!! madem daha iyisini biliyosunuz sizde bi konu açın....seviyesizliğin lüzumu yok...

aynene katılıyorum kardeşim adam o kadar uğraşmış zaman vermiş emek vermiş ama siz beğenmiyorsunuz beğenmeseniz bile en azında bi teşekkür eder insan....

yani sonuçta bu bi örnek sen onlara bakma kardes gerçekten çok işe yaradı çok saol emeğe saygı duyalım lütfen..!!!!

Çok doğru bi yaklaşım kardeşim aynen katılıyorum. Ukalalığın luzumu yok..

Geri