BlackWomaN
New member
Evet arkadaşlar ebru sanatından esinlenerek ortaya çıkan fractal bana göre ebrunun bile papucunu dama atıyor....Pc de bir insan bunu kim bilir kaç saatte yapıyordur...Tamamen sabır işi....Ve hayranlık uyandırıyor ayrıntılara bakıldığında....Ayrıca bunları yapan sanatkar kişiler aynı resmi 3-4 farklı renkte yapmış ki salonunuza veya odanıza poster veya çerçeve modunda asarak 3 leme fln yapabilmeniz için....Ben sizler için 62 tane ekledim buraya umarım beğenirsiniz....Eğer isterseeniz daha fazla koyabilirim....Zaten her konu açışımda 15-20 tane koyucam diye başlıyorum sonra aaa bu da çok güzel bunuda paylaşayım, yaa bunu da koyayım belki sevenler vardır derken gene 63 tane oldu
Valla arkadaşlar herşey sizin için
Eee bi tşk edersiniz artık...
bu arada açılırlarken biraz bekleyeceksiniz boyutları ve ebatları büyük olduğundan biraz zaman alıyor bide x modunda kalıp açılmayanların üstüne resmi göster yapın bozuk değil lnkleri açılıolar öle yapınca....
EMEĞE SAYGI
bu arada açılırlarken biraz bekleyeceksiniz boyutları ve ebatları büyük olduğundan biraz zaman alıyor bide x modunda kalıp açılmayanların üstüne resmi göster yapın bozuk değil lnkleri açılıolar öle yapınca....

EMEĞE SAYGI