fransız mutfağından:piliç kievski

QapriS

New member
Katılım
11 May 2006
Mesajlar
4,848
Reaction score
0
Puanları
0
çok kolay bi yemek...

malzemeler:(miktarları size bağlı)

piliç göğüs
kaşar peyniri
1-2 adet domates
bikaç tane mantar
dana jambon
tereyağ
tuz karabiber kimyon
galeta unu
sıvı yağ
1 yumurta

hazırlanışı:

dövülmüş piliç göğsünün içine rendelenmiş kaşar ince doğranmış domates mantar jambon we tereyağ konularak tus karabiber kimyona marine edilir çırpılmış yumurtaya batırıp galete ununa da batırdıktsn sonra kızgın olmayan yağda normal ateşte kızartılır sebze garnisiyle serwis yapılır


afiyet olsun arkadaşlar ben yaptım süper bişi oluyo canım çekti beee
 
Eline sağlık benimde cnm çekti şimdi bi yapayım bende :D
 
sağol kardeş
 
Geri
Üst