Ftp bağlantı sorunu

cit

New member
Reaction score
0
Bugün nedense hiçbir ftp programından tek hosta da değil birçok host hesabıyla denememe rağmen bağlantı olmuyor dün hiçbir şey yoktu.Neden acaba?

aklıma üç olasılık geldi:
  • internet bağlantınızda sorunlu olabilir.Veya kullanıyorsanız, antivirüs programınız internet bağlantısını engelliyor olabilir.
  • Bağlanmak istediğiniz adresler, aynı serverda host ediliyor olabilir, eğer serverda sorun/calışma var ise de bu sorun ortaya çıkabilir.
  • FTP bağlanırken bilgileri yanlış yazıyor olabilirsiniz, host url adresinin başına ftp. koyduğunuzdan emin olunuz.
son kontrollerinizden sonra da bağlantı kuramıyorsanız hosting sağlayıcınızla görüşünüz.

internet bağlantımda bir sorun yok antivirüsü devre dışı bıraktım tek bir hosta değil birçok host deniyorum ancak bağlanmıyor genel bir hata var birçok program denememe rağmen üstte saydıklarınız tamamiyle uygulanmıştır.Hala sorun devam ediyor.Hostlar ayrı serverlarda.

ama şunu söyledi bir kaç host var ve hepsi nasıl aynı serverda olabilir hepsi farklı.Üsttede yazdığım gibi farklı programlarla denendi.İlk defa böyle birşey geliryor başıma valla.

explorerda sorun var o yüzden onu kullanmıyorum ancak mozilla firefox ve opreadan denedim ama bağlanmıyor hiçbirine ama hostun file manager bölümünden dosyaları yönetebiliyorum şaşılacak bir durum.

Geri