Fuzbing gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum çünkü banlanmasını isteyen fletch ti ona yazmış...

Dark_Angel' Alıntı:
pekı banamı yazmıs onu anlayabılenınız oldumu? :eek:

sana niye desin ki? sen azeri misin? Sen Papau Yeni Gine'lisin...:D Allahın garibi Dırk!

merdane nin yazdığı bi msj var diğer konuda ...o da son gazla gidiyor:)

Edit: lan merdane şuursuzu seni var ya merdaneye oturtmak lazım ama idare et yapmıyoruz:)

bi dakka foruma bakıyorum birazdan mesajı editlerim kime küfretti yazarım.

küfür edilen forum

REDFOX a küfretti ama seni buraya mod olarak alanın............... diyor artık kim aldıysa ona küfretmiş.

ya konu neiçin açılmış kinnedemiş anlamadım yalnız şunu diyeceğim kişiler hakkındaki şikayetleri lütfen pm atarak yöneticilere bildirin engüzelide bu. konu uzamasın kapansın artık

KHANCYBER' Alıntı:
merdane nin yazdığı bi msj var diğer konuda ...o da son gazla gidiyor:)

Edit: lan merdane şuursuzu seni var ya merdaneye oturtmak lazım ama idare et yapmıyoruz:)

süper laf daha ne diyim.bu arada diğer foruma da bakın.Dark boşuna demiyo.

alttaki ne yapıyo forumunda en alttaki msj

bakınız link 2. sayfa alttaki ne yapıo cvbı ?!?

merdane sende lamer cesareti var...hatta lamerlik bile sana fazla....bence şerefinle ayrıl forumdan...yoksa bilgisyarın da kalmayacak yakında:)

erenay_e' Alıntı:
ya konu neiçin açılmış kinnedemiş anlamadım yalnız şunu diyeceğim kişiler hakkındaki şikayetleri lütfen pm atarak yöneticilere bildirin engüzelide bu. konu uzamasın kapansın artık

ok bi daha PM ile hallederim gerçi SEPTAGH a PM attım ama onun konuyla ilgisi yoktu :(

dark abi yok bana yazmış bunları herelde

Tycon de sağolsun çevirdi:D öle anladım valla

sağolasın Tycon biraz zorlandım anlamada:D

-- Arkadaşım, diğer arkadaşları uyarmak yerine önce kendi imzana bak! Kurallara uymayan sensin.Sen chat yaparken gidip operatorlere daha ilk mesajında şunu banla diyebilirmisin? ilk mesajı ban attırmak yada ban açtırmak için kullanmayın, boş mesaj yazma.Kurallara aykırı bişey varsa zaten adamlar banlarlar...

arkadaşık bana dedin gali ba ilk mesajımda ban yiyiceyimi ama dikkat edrsen mesajlarım iki değil
senin
Blackwolf
blackwolf is Online:
Teşekkür Sayısı: 2

--------------------------------------------------------------------------------
20 mesajına 39 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 2 Gün 1 Saat 1 Dakika 13 Saniye

mesaj var
eğer dark abiye dediysende
Dark_Angel is Offline:
Teşekkür Sayısı: 132

--------------------------------------------------------------------------------
260 mesajına 900 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Ay 2 Hafta 5 Gün 2 Saat 3 Dakika 48 Saniye

adet

dark abiyi biraz daha açarsak webmaster
daha açılımı ise site sahibi

bana dediysende
hellboy726 is Online:
Teşekkür Sayısı: 58

63 mesajına 199 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 4 Gün 1 Saat 15 Dakika 41 Saniye
adet bak bakim kimin 1 mesajı?:D

saygılarımla :) hellboy

merdane de patladı:)banned yedi şuursuz:)

harbi bu konu daha uzar bundan sonra direk PM ile halletcem böyle bi durum olursa :D

merdane nin adamın harbi kaşıntısı vardı dark abi de elleri dert görmesin banladı:D:D

ne diyek :D

Dırk... :D ben banlara karşı özel önlemler aldım yavrum...

merdane de gittiyse forum daha bi temiz olmuş sevindim :)

Dırk... ben banlara karşı özel önlemler aldım yavrum...

abisi bence senin kaşıntı var
rahasızlıkta var sende maşallah hepsi mevcut adamda

abi kim bu yaaa arkadaş dark abi bibandaha atcan abi uraştırıyı seni ama bu adam:D:D

senin bilgisayarını eline vermek lazım anlaşılan....nasıl olsa merdaneyi içine alan kasayı hayli hayli alır:)

kaan abi koptumya abi harbi kopardın beni, :D

bu iş bi banla başladı sürüp gidiyo kaşınan buraya geliyo bahar aylarında olsak bahar temizliği diyecem :D başka banlanmak isteyen varsa burdan kendini tanıtsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri