Fuzbing gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayyy espiriler arka arkaya geliyo abi gülmekten ölüyom yaw fletch sende güzel yaptın espirini:D:D:D

,

ed,it:
olum senin harbi kaşıntın var ıp ni eline vercem senin bekle

darka da bidaha laf etme kardeşim,
tabi laf atıcak kadar yaşarsan!:D:D

aslında sorun nerede biliyomusun alabama...seni annen doğurmamalıymış direk tuvalete sıçmalıymış ama ne yazıkki küveze yapmış...

kaan abi yine koptum yaw tam gaz devam

o ***** de az sonra buraya kaydolurken girdiyi mail adresini de

bilgisayarınıda üst üste koyum bi tarafına sokcam o lavuğun

hellboy726' Alıntı:
ayyy espiriler arka arkaya geliyo abi gülmekten ölüyom yaw fletch sende güzel yaptın espirini:D:D:D

,

ed,it:
olum senin harbi kaşıntın var ıp ni eline vercem senin bekle

darka da bidaha laf etme kardeşim,
tabi laf atıcak kadar yaşarsan!:D:D

abi ben bi ban olayının bu kadar uzayacağını hiç düşünmemiştim bi daha tövbe ban için başlık açmam tevbeeeeeee ama ciddi KhaNCYBER süper bombalıyo bugün :D onun laf ettiği adam alıyo eline banı(aman gözünü seviyim bana bişi deme)

beyler bu arada dikkat edin banlanmayın küfredip

fletch sana bişi demez< abimiz o yalnız kaşınanları kaşıyo ama

şüper espiri yapıyo kopuzoz burda

edit
:ya sen ii diyon fletch de sen flood yaptın nasıl olcak :D

alabama da patladı beyler....ama bu herif yavşak olduğu için yine gelir:)dediğim gibi bunun var olduğu spermler güneşte fazla kalmış...

abii kaan abi yeter öldüm burda ya nerden buluyon bu lafları :D:D:D

ama o bi adres bulur gelir vercem ben o adresi ona:D

KHANCYBER' Alıntı:
alabama da patladı beyler....ama bu herif yavşak olduğu için yine gelir:)dediğim gibi bunun var olduğu spermler güneşte fazla kalmış...

spermlerim sıcak sıcak gel yüzüne attiriim... :D

abi bana bişi demesi önemli diil kimse küfretmese temiz forum olur.haksız mıyım?bu konuda kapansa artık diyorum çöpe fln gitse kitlense.(konu sabitlenirse iyi gülerim :) )

olum bak bana ban cezası yediricen senin
off olum harbi senden dolayı ban yiyicem ..

kaşınma kardeşim bu site dalga geçtiği gibi dalga geçenleride ***** bak söliyim sana

kaan abi ne diyo bu yaw?

ooo ben burayı bırakıyom ne yapıosanız yapın daha cvp yazmıom küfredenler banlanıyo ne sebeple olursa olsun hatırlatıyım :( (bende günlük hayatta çok küfrediyorum ama burda saygılıyım biraz daha kurallara)

hela_boy özür dile! yavşaksal ötürtgeç....

olum bak git burdan olum adamı sıkma

senin varya şu sitede ban cezası olmasa neler derdim biliyon mu sen?

abi banlayın şu adamı

banlayın lem şu hela_boy u....Dırk baksana olum....

olum bak beni neden banlasınlar ki? naptık biz burda bizim modumuza küfredenlere terbiyeli ölçüde cvp veriyoz burda

olum bize laf sölede abiimiz darka söletmem!

olum git lan şurdan bilgisayarından zorunmu var?_ sen kimisn sitesinde aşık attığını sanıyon_?

dark abi ben tutamıyom
2-3 mesaja kadar sövmeye geçerim!

bayanlar lütfen uzaklaşın burası karışacak benden sölemesi!:D

bu şerefsizin ailesinde var bozukluk...işte çarpık kişilik dedikleri bu ...11.000 kişi önünde rezil olmayı göze alan forum soytarısı karşınızda...biraz daha sabret senin kasayı genişleticekler birazdan tüm hackhell girebilecek kadar büyük olucak....şimdiden yağlanmaya başla rahat olsun...çok fazla değil biraz sonra internet cafeye gidip oradan girersin donanım bölümüne konu açarsın yeni bilgisayar alıcam tavsiyeniz nedir diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri