her seçimde sizin partiyi yerle bir edip 4 kez üst üste kazandığı için melih Gökçek i sevmeye bilirsiniz. Buna eyvallah
Ancak adam bir uyarı yapıyor önleminiz alın diyor. Çünkü olağın üstü bir durum yaşanması muhtemel
birazcık düşünne kapasitesi olan herkes bilir ki ,en aşırı yağış sonucu ouşabilecek sel
baskınlarında korunmanın en akıllı yolu yüksek yerlerde bulunmaktır.
Herzaman yaşanmayan ancak bazen 50 bazen 100 yılda bir görüle bilecek doğal afetler
için bir gecelik çözüm yöntemini sırf sizi her seçimde yerle bir eden melih Gökçek
söylediği içinhep bir ağızdan 3. sınıf espiri yaparak yorum yamaya çalışmak la inan ki hiç
komik olmuyorsunuz
Geçen senelerde ABD de sahil kentleri vuran tayfunlar için yetkililer yerleşim yerlerini acilen
boşatlamarı ve mümkünse iç kesimlerde ki akrabalarının yanlarına gitmeleri uyarısını yapmıştı
Şimdi bu arkadaşların 3. sınıf bile sayılmayan yorumlarını okuyunca ABD ve benzer tayfun ve tsunami
tehlikesi yaşayan ülkelerin benzer önerileri ve önlemleri alması mantıklı değilmiş
şimdi bu arkadaşlar lütfen cevap versin
kendi partilerin ikidar olduğu yıllarda insanların evlerindeki musluklardan su yerine fıssssssss seslerinin geldiği
İstanbul gibi mega bir kentin çöpler toplananmadığı için binalar yükseklğinde çöp dağlarının oluştuğu
manzaraları da çok iyi biliriz
deniz de bırakın yüzmeyi kenarından bile koku üzünden geçemedimiz yılları da çok iyi biliyoruz
Tamam sizin partinizin belediyeyi kazanırsa başkan olan kişi " ey Ankaralılar siz hiç merak etmeyin bu gece aşırı sel olma ihtimali var ama siz rahat uyuyun ben aşırı yağış sonrası oluşacak seli kendim kendim içerim
yada mesela yağmurun yağmamasını gerektirecek bir proje ürettik yağmur yağsada yere düşmeyecek tekrar geldiği yere gidecek "
gibi çözümler bulurlar