meliades24
New member
Arkadaşlar merhaba bir süredir epey bir photoshop a heves sardım. İnternette uzun araştırmalarım neticesinde birşey farkettimki en çok yapılmak istenen uygulamalardan bir taneside resimlerin kara kalem ile çizilmiş şekle sokmaya çalışmak. Biliyorsunuz ki bunun için birçok programda mevcut fakat ya istenilen şekle sokmuyor yada kullanması biraz karışık. Bende Hackhell üyelerine özel göndereceğiniz resimleri photoshopta karakalem ile çizilmiş şekle getirmeye çalışacağım. Baştan bunda profesyonel olmadığımı ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımı bilmenizi isterim. Aşşağıda ben dahil bir kaç kara kalem çalışmam var, alıntı olmadığını göstermek adına örnek olması açısından kızmıcaklarını umduğum Cehennem_Zebanisi, SyStEmPrG ve Yeşil Gözlü'nün avatar larınıda ekledim. Beyenmeniz Dileğiyle ...
Cehennem_Zebanisi

SyStEmPrG

Yeşil Gözlü

Ve Ben

Not: Resmin kalitesine göre kara kalem çalışmanında kalitesi değişmektedir. Ayrıca Haftaiçi işte olduğumdan haftasonuda kız arkadaşımla birlikte olduğumdan :durdurun genellikle akşam saatleri yapabilirim.
Cehennem_Zebanisi

SyStEmPrG

Yeşil Gözlü

Ve Ben

Not: Resmin kalitesine göre kara kalem çalışmanında kalitesi değişmektedir. Ayrıca Haftaiçi işte olduğumdan haftasonuda kız arkadaşımla birlikte olduğumdan :durdurun genellikle akşam saatleri yapabilirim.