görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucalis

New member
Reaction score
0
merhaba ben sitede bir görev almak istiyorum daha önce bazı boardlarda ca-admin ve s.mod görevleri yaptım program , video , yabancı albüm , flim ,oyun ve adult bölümlerinde başarılıyım umarım sizin sitede bana uygun bir görev tayin edersiniz.şimdiden teşekürler

aaaa cv getirmemişsin.. diksiyonun güzel mi daha önce nerelerde çalıştın ayakkabıcılık yaptın mı hiç ya tezgahtarlık olmaz olmaz :p :) :D

yöneticilik başvurusu kurallarını ve forum kurallarını okumalısın ilk önce kardeş

burada dalga gececek birşey yok bence insanların bilgisiyle dalga geçilmiyeceğini anlamanızı umut ederdim ayrıca iş aramıyorum ben zaten bilgisayar operatörlüğü ve bilgi işlem sorumluluğu yapıyorum.....

>>>Başvuru kuralları için TIKLAYINIZ<<<
burası büyük bir site ve yöneticilerimiz hergün bu tip olaylarla en az 10 kez karşılaşıyorlar kusurumusa bakma kardeş =)
sen en iyisi yuklarıdaki başvuru kurallarını bi oku derim =)

Kendini moderator sanan arkadaşlar kendinize gelin "yöneticilik başvurusu kurallarını ve forum kurallarını okumalısın" diyen arkadaşları kutluyorum fakat diğerlerinin kendilerini küçülttüklerini ve alçaldıklarının farkına varmalarını istiyorum terbiyesizlik olarak yorumluyorum...

saygılarımla

kawwwal' Alıntı:
Kendini moderator sanan arkadaşlar kendinize gelin "yöneticilik başvurusu kurallarını ve forum kurallarını okumalısın" diyen arkadaşları kutluyorum fakat diğerlerinin kendilerini küçülttüklerini ve alçaldıklarının farkına varmalarını istiyorum terbiyesizlik olarak yorumluyorum...

saygılarımla

Arkadasım şimdi neden bole denir bole arkadaslara onu soyleyim
Diorki önceden bircok yerde calıstım bu işleri bilirim dior
Ya yalan söylüyor yada kafası iyi
Çünkü bu işleri biliyorsan şunuda çok iyi bilirsinki bir foruma heleki büyük bir foruma yeni gelen bir üyeyi öyle lök die yetkili yapmazlar

Ha adam forum dünyasına yabancıdır yenidir bu tip konuları acar ona kimse birşey demez acemilgine verirler

Ama böyle gelip ben bilirim iyiyim süperim dersen lafı sölerler bole

konuyu açan arkadaştan özür diLiyorum kusura bakma boşLuğuma geLdi :D
mesajımı editLedim...
"kawwwal" ağırdan geL istersen ;)

neccko' Alıntı:
Çünkü bu işleri biliyorsan şunuda çok iyi bilirsinki bir foruma heleki büyük bir foruma yeni gelen bir üyeyi öyle lök die yetkili yapmazlar

Ha adam forum dünyasına yabancıdır yenidir bu tip konuları acar ona kimse birşey demez acemilgine verirler

hiç girmemiş olabilir neccko büyük bir foruma bu dediğini kabul etmiyorum
küçük forumlarda evet çok kolaydır girersin istersin ve direk verirler modluğunu arkadaşta bi anormallik yok sadece bu düzeni bilmiyor ama bizle kalırsa onuda öğrenecektir =)

neccko' Alıntı:

sana katılıyorum bundan daha açık cevap da olamas zaten

görev almak gibi bi düşüncenin olması çok güzel ama belirli kriterler oldugunuda bilmelisin bunu ufak bi araştırmayla başvuru yatıgın hackhell görev almak isteyenler bölümündeki sabit konuları okuyarak ögrenebilirsin bu kriterlere şuanda uymuyorsun başvurun ileri bi tarihe kadar kapatıdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri