Görev(smod,mod vb.) için başvurular kalksın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Evet ... bir önerim var tüm hackhell ailesine ...tabiki kişisel fikrim ...

bkz... bi alıntı yaptım sizlere ...mod başvurumda atılan bir mesaj ... ve de seven hocam atmış...

ama bunu unutmayın ille paylaşmak için mod olmak gerekmez..benim yükümü hafifletmek istiyorsa mod olmadanda hafifletebilir...Yada başkasını,a yardım edebilir..
(sevencloves)

ve diğer görevli arkadaşların mod başvurularında başvuran kişi için genel itibariyle attıkları mesaj ...

daha fazla calışman gerekir vb cümleler sarfediliyor ... buna katılıyorum +1
ama ;
arkadaşım sen elinden geleni yap .. eğer paylaşımların moderatör olmanı hak ettiriyosa sana zaten moderatörlük görevi verilecektir diye msj atılıyor sürekli ...
ve hep aynı türde mesajlar ...

tüm hackhell ailesine önerime gelince de ;
neden moderatör başvuru topic i varki kaldırılsın o başlık ve de paylaşımı yapan ve de modluğu hakeden kişiye görev verilsin .. pm den moderatör olduğunu bildirsin ve o arkadaşta bi başlık açsın bu bölümde ... moderatör olarak aranızdayım artık vb. diye ...
aksi halde forumda cekişmeler oluyor ... birbirine karşı cephe alanlar oluyor ... huysuzluk tatsızlık çıkıyor ... birileri birilerine bi şekilde uyus oluyo .. eve t olabilir neden olmasın ama bunu pm den halletmek gerekir ! ve bu ihlal ediliyor acıkcası ...

Unutmayın ben ... hackhell in daha da ileri gitmesi ve de sürekli ileriye doğru adım atması için burdayım .. her hackhell üyesi arkadaşımın yapması gerektiği ve de yaptığı gibi ... son derece memnunum hackhell ailesinden herşeye rağmen ... ufak tefek olayların üzerine de fazla durmam .. çünkü küçük beyinler kişileri konuşur ...
ve moderaörlük başvurusunda bulundum ... bu da benim en doğal hakkım ... seven hocamız ne dio başlıkta attığı cevapta yine dediğim gibi hak edersen sana görev verilir vb. bi mesaj yine ...
diğer bikaç kişiye gelince de suyu bulandırıyolar ... neyse bazen susmak en büyük cevaptır ..
başvurumda bana destek veren tüm arkadaşlara teşkkr ediyorum ... ilk ve de son başvurumdu eğer bu görev verilirs en iyi şekilde yerine getiricem ...
açmış olduğum bu başlığın kapanmasını istiyorum .. yeterince konuyu saptırdı bazı arkadaşlarımız ...!
son söz yönetici abilerimizin ... saygılar ...

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=17462&page=1&pp=10

not : lütfen konuyu kapatmayın ...

Modluğun yöneticiler tarafından gerekli görüldüğü takdirde verilmesi fikrine sonuna kadar katılıyorum site mod kaynıyo daha önce de söylemiştim şu modluk sevdasından bir süre için de olsa vazgeçilsin diye ama dinleyen olmamıştı...

bak bu konuda sana katılıyorum sting susmak en büyük cevaptır küçük beyinlilere... :eek: :eek: :eek:

nayııır nolamas daha sırada ben varımmm :D
yaa mod olana maaş bağlıyorlar herhaldeee
zaten modluk için aday olunacak bi alt başlıklar kaldı
onlarda talep görüo yaniii.. :eek:
kapatılsın bencede

sting benim anladığım kadarıyla yapılan başvurunun olumsuz neticelenmesinden sonra böyle bir yazı yazmışsın...okuduğum yazında dokundurma cümleler var ve tepki çekecektir mutlaka...aslında olayı mod olmak yada olmamak konusunda bu kadar ısrarcı olmamak gerekir...sen site içinde saygınlığın olduğunu düşünüyor ve paylaşımlarını belirli bir kitlenin takip ettiğini düşünüyor isen zaten manevi yönden tatmin olman gerekir....sana çok güzel bir örnek vericem Dark_Angel kardeşimle ilk karşılaştığımızda normal bir üyeydi...herkese sunduğu paylaşımlarıyla,msjlarıyla tavırlarıyla herkese kendini sevdirdi ve paylaşımlarında hit rakamlara ulaşıldı...daha sonra adaylığını koymaksızın siteye sağladığı yararlar neticesinde belirli görevler verildi...SONUÇTA kendi sitesini kurdu ve alanlarında çok iyi olan arkadaşlarımız onunla beraber buraya geldi ve kaldı...herkes onu sevid ve ona güvendi en büyük nedeni de budur!sen de mod olup olmamak konusunda ısrarcı olacağına seni takip eden kitleye hizmet vermeye çalış....yıldız dediğin nickinin altında değil öncelikle aklında olsun;)

evet bu olay hackhell için kötü bişi çünkü süreklli tartışmalar oluyo :(:(

KHANCYBER' Alıntı:
sting benim anladığım kadarıyla yapılan başvurunun olumsuz neticelenmesinden sonra böyle bir yazı yazmışsın...yıldız dediğin nickinin altında değil öncelikle aklında olsun;)
benim yıldızda .. ve de kutuplarda gözüm yokh ... eminim ki dark abimiz eğer hak ediyosam samanyoluna cevirir bizi ...
ben bi başvuruda bulundum ... zaten başvuru için açtığım topiç in kapanması yönünde de bi başvuru yaptım ...
konuya gelince yapılan başvurular ortada ... sanırım sen göremiyosun yahut görmek istemiyosun ...destek verenler coğunluğa sahip destek vermeyen ler ise 2 kişiden fazla olamaz .. bunların amacıda suyu bulandırmak ...
görmemekte ısrarlıysan görmezsin ... sana kalmış bişey ...
khan ... sana soruyorum şimdi ben ?
actığım konuyu sen acsaydın ve de saptıran kişiler olsaydı eminim ki tepkin sert olurdu .. belkide dark ın gözünde farklılığın vardır bilemem ama ... kesinlikle kifayetsiz mesajlar var başlıkta ... bunuda görmemezlikten gelşemezsin ...

bilmiyorum yaaa ...iyice sıkıldım ben bu konuda ... eğlenmek için varız burda ama birileri konuyu saptırıp tatsızlık çıkarıyo !
söyleyeccek laf bulşamıyorum ben !
ve de başka 1 şey demiyorum ....
saygılar ...

susmak en büyük cevaptır ben bunu yazmıştım dimi ??

sting ben Dark ile ilk tanıştığımdan beri arkadaşım ve ben ona mod,smod yada webmaster olduğu için değil yeni üye olduğu zamanlarında da aynı saygıyı ve sevgiyi gösteriyordum...benim bu sitede Dark ile olan arkadaşlığım ile yaptırmaya çalıştığım birşey olduğunu gösterirsen ben her istediğini yapıcam....olay nedir biliyomusun?bi konu açarsın mod başvurusu olmasa bile + ve - herşeyi duymaya ve saygı göstermeyi bilmen gerekir...diyosun ki 2-3 kişi bulandırıyor...o 2-3 kişinin yorumları da diğer yorum yapan arkadaşlar kadar önemli yorumlardır...dikkat edersen ben sana olmazsın demedim....senin mod. başvurusu konun karşılıklı atışmaya dönüştüğü için msjımı yazdım senin bunu atışmaya dönüştürmemen gerekirdi olgunluk bu noktada önemli...yarın mod. olduğunda da üyelerle bu şekilde atışma mı yapıcaksın....yanlış şeyler bunlar...benim tavırm nettir bu şekilde davranan herkese karşı yaklaşımım bu olur sting...ne diyim başarılar sana

sting kardeşim ilk önce önerinden konuya başlıorm
pm ile modluğa başvuruda bulunma fikri güzel.ama her önüne gelen kişi mod olmak istediği için bu öneriyi görmez bile
diğer konuya yani senin mod olma önerine gelince....
bazı sorunların olmuş ama bu hackhell'e yakımıo
çünkü mademki siteyi daha ileri götürmek amaç
o zmn kimsenin kimseyle kötü olmaması gerek die düşünüorm
bu yüzden ilk olarak senin barışma teklifini götürmeni öneririm
septagh abimide yakından tanırım
seninle barışıcağını da düşünüyorm
ama sende senden isteneni yapmalısın
bilmem anlatabildimmi kardeşim

mod olma talebine gelince zaten onu gerekli yerde belirttim ;)

sting bak arkadaşım sevencloves arkadaşımızın yazdıklarınıa katılıyorum gerçektende kuraları iyi ögrenmen lazım dogru bişey söylemiş bunda yanış bişey görmüyorum . ve pm olayına geline adam 4 tane yöneticiye tek tek pm atması lazım senin dedigine göre çünki hiç bir yönetici tek başına karar veremez hh de . Artı hh de mod olcak biri uyelerinde onayını alması lazım gereksiz yere polemik yaratmayalım ok .

Solariz' Alıntı:
Artı hh de mod olcak biri uyelerinde onayını alması lazım
hocam onay almak için açılan topiçte bu tür polemiklerin yeri olmamalı dimi ?
huzuru bozucaksa eğer ben mod başvuru bölümünün kapanmasını isterim tabikide ...öneride bulunurum elbette ...
neyse başvuru başlığımın silinmesi yönünde mesaj attım başlığa ..ilgilenirseniz sevinirim hocam ...
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=17462
anlaşıldı hiç başlık açılmamalı bu konuda her zaman aynı sorunlarla burun buruna gelicem ...
saygılar ....

ben bu konuda sitinge katıldığım bir bölüm var .. oda bu mod başvurularında mutlaka tartışma çıkıyıor .. bunu daha önce de belirtmiştim. ..burda eksik bişey var ... ama bunu ben bilemem ..yönetici arkadaşlar daha iyi bilir .... mod luk başvurusu nun kaldırılması veya her hangi bir şekilde bunun halledilmesi gerektiğini düşünüyorum... ... :: bu site benim için çok önemliydi burda paylaşmanın güzel yönlerini fark ettim. .::: ama bu tartışmalarla karşılaşmak ben i üzdü açıkçası ::: :: bunları belirtmek istedim ::SAYGILARIMLA

mod başvuru bölümü hiç bir zaman kapanmaz arkadaşım ama bak sen 3 kere banlandın baya uyarı aldın ben seni mod yaparsam şimdi butun uyeler kalkar kuralar uymaz gelir modluk ister her zaman tabikide gelmiceksin bu konularla gundeme ama şuan bencede senin için erken ok konu kapadı başlıgı kilitliyorum ok.

herzaman soledım eger ıhtıyacımız oldugunu ve bıze yararlı olucagını dusunuyorsak gereken yapılır, sizin soylemenıze bıle gerek kalmadan.. Kımın ne dedıgı veya ne dusundugu bı yere kadar agır basıyor, sonucta kararı yıne verecek olan bız oluyoruz... Emekler karsılıksız kalmaz belkı bı tesekkurle belkıde yonetıcılıkle elbet hakeden hakettıgını alır...

Buarada SEPTAGH yorumların karsı tarafı kıskırtıcı yorumlar imalı yazı yazıcaksan hiç yazma bos yere ortamı germe...

Theared Closed...

Bılerek flood yapıcam bu seferlık ama

Teşekkür Sayısı: 106
204 mesajına 375 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 5 Gün 22 Saat 34 Dakika 46 Saniye

benım ıcın yeterlı bı nedendır mod yapmak ıcın kım ne derse desın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri