Görsel Toefl Seti

Arkadaşlar 15.cd'ye kadar eklendi. Sorunlu partlar silinip tekrar upload edildi.

Kardeş 5 Cd ve 10.Cd düzelmiş ancak
7. Cd'nin 7. partı hala bozuk kontrol edersen sevinirim...

18. Cd'nin 5.partı yok listede unutulmuş galiba...

Not:7.cd acaba yeniden upload edildi mi

7.cd ' nin tamamını tekrar indirdim yine hata verdi.
Anladığım kadarıyla 6.partı bozuk birde 6.partı yeniden yüklersen sevinirim.

Tamam 7.cd'nin 6. partını da tekrardan yüklüyorum

kardeş 7 cd nin 6. bölümü bozuk.öncekiler 7 bölüm diye yazmışlar ama yanlış.emeğine saygılar.

arkadaşım 7 .cd nin 6. partı hata mesjı veriyor düzeltirsen sevinirim teşekkürler

Tamam eski partı silip tekrar upload ettim.20cd'ye kadar tamamlandı bilginize. Sadece 13 cd kaldı.

ellerine sağlık kardeş.7 cd nin 6 bölümünü yükleyince o da düzeldi.allah razı olsun.

Daylight Kpds-Üds Eğitim Seti bu zaten nette var

Bu onunla aynı değil. Bende o da var. Onda biraz daha basit anlatılıyor. Ama anlatanlar sağolsun sanki karşılarında mongollar(özür dileyerek) varmış gibi uzata uzata anlatıyor. Neden doğru düzgün anlatmıyor anlamış değilim.

Arkadaşlar 26.cd'ye kadar eklendi ve daylight kitapları da upload edildi. Bilginize

30.cd de eklendi arkadaşlar.Sadece 3 cd kaldı bilginize

Kardeş bu 34 Cd değilmi sen (30.cd de eklendi arkadaşlar.Sadece 3 cd kaldı bilginize) demişsin...
1 tanesi eksik mi?

Set bitti arkadaşlar. 34 cd ama son cd'de Red House Sözlük var ve boşuna upload etmeyeyim dedim. O yüzden

hocam bu kpds ve üds ile aynı....ben innceledim...bir yanlışlık olmasın orjnalinden mi upload yaptın..

son CD yi indiriyorum.ne kadar emek harcadın ellerine sağlık kardeş.bende işbankasında çalışıyorum ve yazın TOEFL 'a gireceğim dil tazminatı almam lazım.böyle birşeye ihtiyacım vardı.

Geri