Görsel Zeka Testi

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Eğer siz bu bayanın saat yönüne dogru döndügünü gorüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz demektir.

Eğer diğer yönde döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz demektir.

Bazı insanlar her iki yönde de döndügünü görüyorlar Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalısırsanız ve görürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. =)

2qwh79w.jpg

ilk baktığımda saatin tersine dönüyordu bi anda tersine başladı ben dahimiyim neyin :D

bayanın 360 derece döndüğünü düşünmeden 180 derece ve sırtı bize dönük olarak döndüğünü düşündüğünüz zaman her iki tarafada döndüğünü görüceksiniz yani bi sağa bi ola dönüyor olucak
sadece kendi fikrim :D

2 tarafada dönüyo , ilk başta sağa dönüyodu , 2 dk geçtikten sonra sola dönmeye başladı :)

abe semazen mi ne bu lakin saat yönü yada tersi istediğim zaman döndürüyorum ayağının gölgesine bakıyorum sonra istediğim yöne dönüyor
Zeki miyim ne:)

Karımda iki tarafa döndüğünü görüyor bence fos bu iq 160 falan değildir bizim belki 150

Resim gözükmüyor arkadaşım bi zahmet bakarsan bizde bakalım nereye dönüyomuş bu mevlana özentisi kız :D:D

Yok hacı olmuyo o kadar uğraştım hep saat yönüne dönüyo :p

Kadının havadaki ayagına bak kalçasına doğru biraz görüceksin iki yönlü döndüğünü :D

benim IQ um kaç yaa :crying: olmuyo işte. gölgesi öbür tarafa dönüyo ama :)

Bende ilk başta hep saat yönünde gördüm ama kadına dikkatli bakarsan kadın 360derece dönmüyor hep sağ sol yapıyor.. orda göz yanılması var...

o zaman benim gözler bozuk hajı. IQ sağlam :)

Hep saat yönünde dönüyor. Neyim şimdi? Geri mi?

Geri