Göz rengine göre göz falınız

qyner

Tatlı Cadı
Reaction score
0
mavi1hb.jpg

Göz rengini söyle kim olduğunu öğren.. Göz falı, "Ben adamı gözünden tanırım" dedirtiyor... Mavi gözlüler enerji dolu, ela gözlülerin sezgisi kuvvetli. İşte göz rengi falı...

Mavi gözlüler

Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor?

Yeşil gözlüler

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

Ela gözlüler

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Siyah gözlüler

Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler

Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

sümme yalan:)ama uyuyo sayılır bana hayattan o kadar soğudum ki böle şeylere inanıyom bir umut oluyom be

yaa bnm tam olarak göz rengim burda yok:eek: yorum yapamicam

wala renklerın karısımı yok jujum bnde hangısıym bilmiorm degisior ehuehue...((:)

benımkıde değişiyor göz rengim nasıl olacak

Banada Uyuyor :)
GÖzlerİm YeŞİl...

Ela gözlüler

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

ahanda beeeen:) valla uydu:)

wan kediLeri gibi ortaLikta doLasan cift renkLi gözLü insanLar cift kisiLikLi oLuo sanirim :p

Yeşil gözlüler

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli :D olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

Herkez mavi gözlü olduğumu sölüo ama bn yeşilde kararlıyım :D

ehuehu ne çok üye var göz rengi deişen ehuehue:)ben bi türlü karar veremiom wala ne renk olduuna :eek:

kahverengi göz bana uymadı
gizlilik temel prensibimizdir :cool:

piken bu==

Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları.Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

buda ben euehu=

sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan bu gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

ehuheueu ben hayalperestmiymişim pehh:D

qyner' Alıntı:
mavi1hb.jpg

Yeşil gözlüler

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

valla aynısı bida baktım okudum da evet sinirliyim ama sevdim mi...:eek:

Yeşil gözlüler

fazla alıngan olanlara bi yararı yok ama..

Göz rengine göre göz falınız

Mavi gözlüler
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor?

Yeşil gözlüler

Ela gözlüler

Siyah gözlüler
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar

:clap EVET,TAHMİNLER GÜZEL OLMUŞ.....EN AZINDAN BANA UYMUŞ:p

Geri