Göz yaşartacak 1 resim

karapapatya' Alıntı:
ya ben biliyorum bunu.Çanakkale de tuhaf bişi var .oraya gitmeyı seviyorum ama insan bi tuhaf oluyor. işim icabıda gitmek zorundayım,yerlı halkın anlattıkları tuylerımı dıken dıken yapıyor

cok gittim canakkale ye ... 100 km ötede .. gercekten de insan manevi yönden oldukça etkileniyor bu topraklara ayak bastığı ve de oranın halkıyla kucaklaştığı zaman ...
topraklarının şehit kanlarıyla sulandığı bir memleket ...
tarih kokuyor Canakkale miz ....
gezin görün ve bu manevi havayı teneffüs edirin derim sizlere ben ... :(

bide bu savasta bizlere barbar derler bence bu mekup ve hikaye herseyi acikliyo biz zaten kimin ne oldugunu biliyoruz aaslinda onlarda biliyor fakat kendilerine yediremiyolar neyse eline saglik bunlarla gecmisimizi unutmayalim bizde gecmisimiz icin bi syler yapmaya calisalim derim mesala beli biz silahla filan savasamiyoruz fakat bizlerde elimzde kalemle bizlerde zekamizi kullanarak bu savsi devam ettirmeliyiz saygilar

güzel calılşma eline saglık...

slm sting
bu konuyu gerçekden ama gerçekden yine bizlere hatırlattığın için sana tüm samimiyetimle teşekkürü bir borç bilirim

Sağolasin kardeşim

bir Çanakkaleli olarak bir Türk olarak oralari gezmediyseniz buyuk bir kayip mutlaka oralari gezin ve gorun gozyaslarinizi tutamayacaksiniz, o kdr cok hikaye ve olay var ki,bir cihana kafa tutmusuz bir tepede

hikayeyi okudum ve cidden gözlerim yaşardı. Neler neler yapıldı bu vatan uğruna ama şimdi...
yok abi konu sapmasın susayım. Ellerine sağlık.

Resimde askerlerimiz namaz sonrası DUA ediyor... Ayrıca önemli bir ayrıntı soldan sanırım 7 veya 8. olsa gerek KALPAKLI olan sizce kim?

Paylaşım için çok teşşekkürler
gözlerim yaşardı yahu...

KANKİLER BEN İLK DEFA DUYDUM VE ACAYİP OLDUM emeğe sağlık kralsınız.iz hepimiz kınalı aliyiz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ellerine saglık kardes dost dusman gordu gucumuzude merhametımızıde... cok sagol

simdi ye de bi bakalim ne sular gecmiş dereden kötü konusmayim siz ler anladınız yazıklar olsun....... sonu bu olsun diye mi kazanıldı bu vatan

Geri