Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende atx-300 12z ecrgüç kaynağı var 300 wattlık imiş internetdenbaktığıma göre bende SAPPHIRE ATI Hd4850 (256Bit) 512Mb DDR3 AVIVO 16x alacağım bu güç kaynağı buna uyar mı?
ciddi mi ya kaldırı diyenler oluyor 300w yeter diyorlar ne bileyim acayip heveslendim alacaapım ekran kartı kendinden soğutmalıymış filan biraz daha açarsanız.
şimdi güç kaynağıda az birşey değil birde onu al ooo en iyisi bilgisayarı yenilemek ama alalı daha yeni 1 sene oldu.acaba makul bir çözümü yok mu arkadaşlar?
kardeş ilgine teşekkürler yarın alacağım ama birde şimdi güç kaynağı almam gerekiyor bana direk bir marka önerebilrmisin,birde ben bunları alınca takabilir miyim bilgisyarıma bilgisayarım hp pavilion t 3725
kardeş ilgine teşekkürler yarın alacağım ama birde şimdi güç kaynağı almam gerekiyor bana direk bir marka önerebilrmisin,birde ben bunları alınca takabilir miyim bilgisyarıma bilgisayarım hp pavilion t 3725
güç kaynağı için everest i öneririm kendin takabilirsin 4 vidası var biraz yeteneğin varsa takarsın :gulumseCocuk::gulumseCocuk:
ekran kartınıda pcı yuvasına yerleştirirsin sorun çıkarsa ben veya diğer arkadaşlar burda sana yardım edecektir :goz::goz:
bu arada takılı olan güç kaynağıyla alacağın ekran kartını çalıştırmayı deneme