GülümSeTen FıkRaLaR 5

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Çavuş BekliYor

Temel ! Askerlik yaptigi bölük`de hic anlasamadigi cavus la basi oldukca dert de,cavusu ,Temele ..Sunu yap bunu yap, ama makbule gecmezmis!..

Sonra birgün cavusu;Temele demiski.. Git nizamiyenin kapisina, bugün karakol komutani gelecek, gelir gelmez mutlaka haberim olsun der!..

Ve Temel gider 1-2`saat bekler ! Kapidan iceriye makam araci girer! Temel sorar askerlere bu kim!.. Derlerki karakol komutani...

Hemen makam arabasinin yanina varir ve cami tiklar!... Komutan; Otomatik cami indirir ve sorar!.. Buyur asker!.
Temel sorar siz komutan misiniz!..
Evet der komutan...
Temel derki, vallahi yar..ı. yedin, Cavus seni bekliyor.....

Kabak TarLası

Askerlerle birlikte,Temel bos bir arazide mayin olup olmadigini kontrol ediyorlardi. Havadan düsman ucaklari gecmeye baslayinca, komutan emir verdi:

-"Hemen herkes donunu indirsin ve yüzüstü yere yatsin.Böylece Ucaklar burayi kabak tarlasi sanip devam eder giderler!"

Bunun üzerine Temel:

-"Komitanim, sirtüstü yatsak, hiyar tarlasi sansalar olmazmi?"

Tarzan ve Ceyn

Ceyn ormanda Tarzan la ilk karşılaştığında ondan çok etkilenir ve yaşamını sürdürüş şekli üzerine uzun bir sohbete dalar. Sonunda konu cinselliğe gelir ve:

Ceyn sorar : - Peki, seks konusunu nasıl hallediyorsun?

- Seks, ne olmak?

Bunun üzerine Ceyn detaylı bir şekilde anlatır.

Tarzan : - Haaa, ben ağaç deliği kullanmak.

Ceyn, bunun yanlış olduğunu söyler ve doğrusunu göstermek için soyunur. Çırılçıplak kalınca yere uzanır, bacaklarını ayırır ve : - O iş için doğru yer burasıdır, Tarzan.

Tarzan da soyunur, Ceyn e yaklaşır ve Ceyn in orasına korkunç bir tekme atar.

Kış Hastalığı

Amerika’da yapılan laboratuvar çalışmalarından elde edilen sonuçlar ilginçmiş:

Buna göre...

- Seks yapmak vücudun direncini artırmakta, bulaşıcı kış hastalıklarına yakalanma riskini sıfıra indirmekteymiş.

Yani, ne kadar çok sevişirseniz o kadar soğuk algınlığı ve gripten uzaklaşmaktasınız.

Eğer hapşıran bir kadın görürseniz, “geçmiş olsun” deyip yanaşabilirsiniz:

- Senin için kesin bir şeyler yapabilirim!..

CennEt-Mekan

Trafik kazasında ölen yaşlı çift, cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar:

- Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var. İstediğiniz başka bir şey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler.

Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar:

- Allah seni kahretsin Vildan, hep senin hatan.

- Nasıl yani bey?

- O Allah’ın belası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa, buraya yıllar önce gelecektik!..

TaZe Mazi

Kız nişanlısını eve davet eder.

‘Gel otur sevgilim’ deyip devam eder:

- Evlenmeden önce sana bütün mazimi açıkça anlatmalıyım.

- Iyi ama hayatım bunu iki hafta önce yapmıştın ya unuttun mu?

- O iki hafta önceydi hayatım!..

Yağmur Duası

Bektaşi’nin biri bir köyden geçerken bakmış köylüler yağmur duasında. Sormuş “ne yapıyorsunuz?” diye...

Köylüler “görmüyor musun? Yağmur duasına çıktık” demişler.

Bektaşi “o öyle olmaz” deyip müdahale etmiş:

- Bana bir leğen su getirin.

Hemen getirmişler. Bektaşi mintanını çıkarıp leğende yıkamış ve çalılara sermesiyle beraber bir yağmur başlamış ki sormayın.

Köylüler “Aman erenler bu ne keramet” diye Bektaşi’nin ayaklarına kapanmışlar.

Bektaşi: “Keramet filan değil” diyerek köylüleri ayağa kaldırmış.

“Yukarı ile aramız yok.” demiş üzgün üzgün:

- O mintan kurumasın diye yağdırdı o yağmuru!

O zaman Oyun Biter

Adam tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir. Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar; "Bu çocuk var ya, dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..." Berber çocuğa seslenir: "Ali, buraya gel!". Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işadamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir banknot olduğu halde çocuğa sorar: "Hangisini istiyorsan alabilirsin?"
Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır. Berber işad..... döner ve gülerek: "Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali´yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :
- Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"

Geri