Gülümseyen arı şoke etti

Su unutulmamalı arılar olmasza yasam olmaz....

ilqinc eline saqlıq...

çok güzel resim, teşekkürler paylaşım için

falla kuzay paylaşımın için teşekkür ederim de bana haber saçma geldi yaw arının çene yapısı o olmadıı ne malum ona bakarsan yunuslarda gülüyo gibi + "Milyarda bir yakalanacak görüntü için "Arıların 'yüzünde', polen toplarken zaman zaman memnuniyet ifadesi belirebilir" diyerek olayı doğruladılar" bana bu yorum daha bi saçma geldi arılar polen seçermi ya :saskin

İlginç bişey ama olması mumkun sey
Hosumuza giden bir şey gördükmü sevinip gülümseriz bunun gibi bişey buda :goz:

falla kuzay paylaşımın için teşekkür ederim de bana haber saçma geldi yaw arının çene yapısı o olmadıı ne malum ona bakarsan yunuslarda gülüyo gibi + "Milyarda bir yakalanacak görüntü için "Arıların 'yüzünde', polen toplarken zaman zaman memnuniyet ifadesi belirebilir" diyerek olayı doğruladılar" bana bu yorum daha bi saçma geldi arılar polen seçermi ya :saskin

olabilir dostum ben sadec paylaştım yani bir süür medya organında yer aldı sizin yorumunuz da olabilir onu bilemeyiz yani haklı da olabilriisin ama benım dışımda bişey bu :biggrin:biggrin

teşekkürler

İlginç ........

Arının Surat Yaratılışı Böyledir, Normalde İnsanoğlundan Başka Canlılar Gülümseyemez...

Geri