Gül’den sürpriz rektör atamaları

Bu tür atamalar her zaman oluyor.
Sanki yeni olan bir şeymiş gibi olayı saptırmaya gerek yok.
Kadrolaşma her yerde var kim nederse desin her kez kendi adamını göreve alır.
Dün chp dsp dyp anap.... olduğu gibi bugün sıra akp de bu kadar basit.
Kiminle çalışmak istersen onları yanına alırsın kimlede çalışmak istemezsen onuda uzaklaştırırsın.

Reisi Cumhur Kucağı

Reisi Cumhur Hazretleri Sayın Abdullah Gül, Türkiye’de bundan sonra neyin nasıl olacağını çok güzel hareketlerle hepimize gösteriyor.
İşte rektör atamaları.
Eskiden “En çok oyu alanı nasıl atamazsın” diye Sezer’e yaygara yapanlar, şimdi aynı haltı kendileri yiyorlar.
Bakın rektör atamalarındaki “Zerafete”
AKP düşüncesine karşı çıkmış olanlar kaç oy almış olurlarsa olsunlar sureti katiyede atanmıyorlar.
“Onlardan” olmayanların hemen hiç şansı yok.
Kimler atanıyor.
Rektörlerin yapmış olduğu AKP karşıtı kampanyaya AKP yandaşı kampanya ile yanıt vermiş olan öğretim üyeleri.
AKP’den milletvekili olmak için adaylık başvurusu yapmış profesörler.
Fikren veya en azından zikren AKP’ye yakın olanlar.
Hepsi kaç oy almış olurlarsa olsunlar YÖK tarafından listenin başına koyuluyorlar, Cumhurbaşkanı Gül tarafından da atanıyorlar.
YÖK rektör adaylarının liyakatini değil, iktidardaki fikre yakınlığını araştırıp sıralıyor.
Bunu bizzat yapma zahmetinden kurtulan Reisi Cumhur Hazretleri atıyor.
Sonra da “Siz biz ayrımı yok. Türkiye’yi kucaklıyoruz” diyorlar.
Başbakan Erdoğan bundan sonra ne yapacak, gerçekten Türkiye’yi sizsiz bizsiz kucaklayacak mı, 22 Temmuz gecesi söylediği yere dönecek mi bilmiyorum.
Umutla bekliyorum.
Ancak Reisi Cumhur Hazretlerinin tavrı açık.
Onun kucağı sadece yandaşlarına açık.

( 6 Ağustos 2008 - Fatih Altaylı )

Durmak Yok , Kadrolaşmaya Devam .
Durmak Yok , Takiyeci Üniversite Yaratmaya Devam .
Durmak Yok , Laiklik Karşıtı üniversite Öğrencileri Yetiştirmeye Devam .

Ayrıca bazı üyeler intikam gibi saçma yorumlar yazmışlar .
Ahmet Necdet Sezar , tehlikeyi bildiği için AtaTürk Üniversitelerine , AtaTürkçü kişileri Rektör yapıyordu .
Gül ise Refah , Fazilet ve Akp gibi partilerin Milletverkili '' Aday Adayları '' yada '' Adaylarını '' Rektör seçiyor .

Evet Gül Tarafsız ve Halkın Cumhur'udur diyenlere yazıyorum .

Reisi Cumhur Kucağı

Reisi Cumhur Hazretleri Sayın Abdullah Gül, Türkiye’de bundan sonra neyin nasıl olacağını çok güzel hareketlerle hepimize gösteriyor.
İşte rektör atamaları.
Eskiden “En çok oyu alanı nasıl atamazsın” diye Sezer’e yaygara yapanlar, şimdi aynı haltı kendileri yiyorlar.
AKP düşüncesine karşı çıkmış olanlar kaç oy almış olurlarsa olsunlar sureti katiyede atanmıyorlar.
Kimler atanıyor.
Rektörlerin yapmış olduğu AKP karşıtı kampanyaya AKP yandaşı kampanya ile yanıt vermiş olan öğretim üyeleri.
Hepsi kaç oy almış olurlarsa olsunlar YÖK tarafından listenin başına koyuluyorlar, Cumhurbaşkanı Gül tarafından da atanıyorlar.
YÖK rektör adaylarının liyakatini değil, iktidardaki fikre yakınlığını araştırıp sıralıyor.
Başbakan Erdoğan bundan sonra ne yapacak, gerçekten Türkiye’yi sizsiz bizsiz kucaklayacak mı, 22 Temmuz gecesi söylediği yere dönecek mi bilmiyorum.
Umutla bekliyorum.

Durmak Yok , Kadrolaşmaya Devam .
Durmak Yok , Takiyeci Üniversite Yaratmaya Devam .
Durmak Yok , Laiklik Karşıtı üniversite Öğrencileri Yetiştirmeye Devam .

Ayrıca bazı üyeler intikam gibi saçma yorumlar yazmışlar .
Ahmet Necdet Sezar , tehlikeyi bildiği için AtaTürk Üniversitelerine , AtaTürkçü kişileri Rektör yapıyordu .
Gül ise Refah , Fazilet ve Akp gibi partilerin Milletverkili '' Aday Adayları '' yada '' Adaylarını '' Rektör seçiyor .

Evet Gül Tarafsız ve Halkın Cumhur'udur diyenlere yazıyorum .

sen onu kucaklamassan o seni hiç kucaklamaz sen onu yasaklarsan oda seni yasaklar.
ne ekersen onu biçersin!

sen onu kucaklamassan o seni hiç kucaklamaz sen onu yasaklarsan oda seni yasaklar.
ne ekersen onu biçersin!

:durdurun

Sen yazıyı okumadan yorum yapmaya meraklısın herhalde .
Reisi Cumhur'un kucağına oturmam merak etme .
Kimsenin beni sarıp sarmalamasınada gerek yok .
:hhmanD

Ab ve AbD kucağından hükümet ve Reisi Cumhur kalksın yeter .
Anladın mı ?
:goz:

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Ama bir farkla

Kötü gidişin millet için değil, CHP ve darbeci çeteler ve darbeci tarikatlar için olduğu nu düşünüyorum

sen ne sacmaLadıgının farkında mısın? akp yukarıda oLmasa bunLarın hangi biri oLucaktı? biraz mantıqLı düşüneLim ;)

Reisi Cumhur Kucağı

İşte rektör atamaları.
Kimler atanıyor.
Umutla bekliyorum.

Fatih Altaylı bu yazıyı A.Necdet Sezer zamanında yazsaydı ya.

A.GÜL ün atamlarına baktığınızga büyük çoğunluğu 1. sıradakiler atanmız zaten

küçük bir oranda diğer sıradakiler atanmış

Peki araştırın bakalım A.necdet sezer bu güne kadfar kaç defa 1. sırada ki bir adayı atamış

Utanın ya utanın.Sezerin 1 oy alan birisin i atadığını nezaman unuttunuz.

aslında unutmadınızda ozamanlar oyle yapması işinize geliyordu

Bitsin artık şu kadrolaşma denen ş*refszlik olayı ya..Bunu sadece A partisi B partisi için söylemiyorum..Keşke iktidara gelen partiler Üniversitelerimiz için gerçekten yararlı olabilcek kişileri getirseler..!! Ahh Ahh görebilcek miyiz o günleri...

Sezere de karsıydım bu konuda secilen rektorler atanmalı die düşünüyorum.

bunların hepsi AKP nin tartışmasız kendim atamaları . büyük farkla oyların çoğunu kazanan rektörler yerine laiklik karşıtı kişiler getirilmiş.

Herzaman söylemişimdir gül tayyipden daha tehlikelidir diye.

Çünkü tayyip baskı altındayken gaf yapıp baklayı agzından kaçırabilir ama gül daha profesyoneldir ve rüzgar nerden eserse ona göre davranmayı iyi becermekte ama bu esnada da yapacagını yapmaktadır...

kadrolaşma zaten vardı şimdi o kadrolar değişiyor :D

Arkadaşlar sevmesenizde hakkında konuştuğunuz kişi
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanıdır...

Lütfen kelimelerinizi doğru seçin, günün birinde hakkınızda
biri suç duyurusunda bulunur falan başınız çok ağrır...

AKP team üniversitelerde...

yakında muhalif kimse kalmaz.

Ahmet Necdet Sezer'i rektör atamaları nedeniyle yerden yere vuranlar neredesiniz. cephe değişti değil mi???

Be arkadaslar ne cabuk unutuyorsunuz Sezer donemini! 1 oy alanlar, hic oy almayanlar, listede olmayip kardesi vatandasliktan ihrac edilenlerin Sezerin ozel istegiyle Rektor atamasini..

Milletin iradesine saygi duymayanlari, siyaseti bilimin onunde tutanlari, kendi ideolojik savaslarini vermekten akademik anlamda Turkiyeyi hic bir yere goturmeyen rektorleri gormekten biktik.
Cumhurbaskaninin takdiridir, saygi duyulur.

Etme bulma dünyası Chpnin borozancıları muzur taifeden atayacak deği yaaa.

Geri