Gülen Hareketi Ortadan Kaldırılamaz

akp feto bir yana da yalan o iş gülüm asmalar falan kaçıncı yy.dayız statükocu zihniyet...

işte yine gereksiz bir yyyyyyyyyıldraaaaaaaaay yorumuuuu
deniz fenerinde kanıt var mı ?
dava var mı?
almanyayla Türkiyedeki deniz feneri bir mi?

sonuçççç
balondun söndün geçin bunları kardeşim

ALLAH evet tüm dinleri o gönderdi ancak dinler bozuldu bizim dinlerin aslına zaten lafımız yok
ama tek hak din İSLAM'dır başka da bir seçenek yok...

sen de hala bunu bilmiyrsan ve misyoner ağzıyla onlar da din değil mi diyorsan bu da senin cahilliğin ...

Sen onların avukatımısın
Avukatsanda burası mahkeme değil
Sen git deniz feneri davasına mahkemede katıl

Avukat gibi her beğenmediğin yorumu alıntı alıp cevaplamışsın
Alemin doğrusu

deniz feneri davasında dosya neden kayboldu sordunmu kendine?

Yaşasın manda yaşasın himaye!!! Elin oğlu böyle sömürür kanımızı iliğimizi!!!

ALLAH evet tüm dinleri o gönderdi ancak dinler bozuldu bizim dinlerin aslına zaten lafımız yok
ama tek hak din İSLAM'dır başka da bir seçenek yok...

sen de hala bunu bilmiyrsan ve misyoner ağzıyla onlar da din değil mi diyorsan bu da senin cahilliğin ...

Kimin cahil olduğu aşikar.
Kendi bağnazlığına bakmadan sakın bana misyoner falan demeye kalkma.

Ya siz neyi tartısıyorsunuz.Bilen biliyor nasılsa.Bende yurtdısında bu TÜRK okullarında birinde okuyorum.Buradada 700 kusur millette oldugu gıbı BAYRAGIMIZ dalgalanıyor.Buradada Türkce bilen,Türk kültürünü bilen buranın insanları var.Su an yanımda 5 tane buranın ınsanı arkadasım var Türkçe'si bizler kadar iyi,ATATÜRK'Ü ve yaptıklarını bizler kadar iyi biliyorlar.Bazı arkadaslar Ataturk karsıtı oldugunu yazmıs,hadi sen ögret bakalım 700 farklı mıllette Ataturk'u.As bakalım hadi bizim kadar sende Ataturk'cuysen Ataturk resımlerını İstiklal marsını.Ögret mademki o kadar vatan mıllet dıyorsun İstiklal Marşını herhangi bir millete 2 kıta degıl 10 kıtasını ezbere.Ben bu elın memleketınde bu Bayragımızı dalgalandırıyorum.Ben burda buranın ınsanıyla TÜRKÇE konusuyorum.Vatan mıllet Ataturk diyoruz bizde haydı rahatsız etmemelı bunlar senı.
Ergenekonla vatanı elimizden götürüyorlardı onlara sitemin nerde hani?İnsanımıza bugun doğu bölgelerınde ogretmenlık yaptıramıyoruzkı senın camur attıgın insanlar sorgu sual olmadan bayragı elıne almıs dunyanın 4 bır tarafına dagılmıs.
Sen 700 mıllte degıl ıstedıgın bırtek sadece 1 yabancıya İstiklal Marsı ve Ataturku öğretebil kaldıkı Türkce ogret demıyorum,tamam senın bildigin yoldan gelmeyen SEREFSIZ olsun.

Klasik bir cahil halk kandırma numarası, istiklal marşını yabancılara ezberlettiriyormuş da Atatürk resimleri varmışmış.Zerre ifade etmeyen şeyler bunlar.Feto cemaati Amerikanın gazıyla büyütülmüş, dindar halkımızı ve dünyanın birçok bölgesindeki müslümanları Amerikanın istediği şekilde davranmaya iten bir oluşumdan başka birşey değil.Yaptığı şeyler Atatürk ilkeleriyle taban tabana zıt.

Kişisel olarak içlerinde gerçekten iyi insanlar var ancak örgütün organizasyon yapısı ve en nihayetinde amacı Amerikaya hizmet,bizim durumumuzdaki ülkelerin ise daha da sömürülmeye yatkınlaştırılması

Yaşınız Tutmuyosa Mesaj Yazmayın Kardeşim Ulkeyi Karıştırıyo, Amerikada Yaşıyo, Kimlik'in de Kim Bilir Ne Yazıyo İnsanları Cahilleştirmek İçin Uğraşıyo (tabi cahil olunca kandırması ve parasını almak guzel oluyo parayı ulkeden somuruyo amerikada yiyo) Yalansa Soleyin nie Ataturku Sevmiyolar Çunku İnsanlar Ataturkun Yolundan Gitti mi Daha Zeki ve Çalışkan Olucaklar ve Bolece Kimseyi Kandıramıcaklar...

Geri