Gülen hareketi pkkya karşı

Akp destekli Gülen hareketi hızla oluşumlara devam ediyor.

DTP (Demokratik Toplum Partisi), Güneydoğu’da faaliyetlerine hız kazandıran Gülen hareketinin bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmiyordu.

İnsanları kandırmak Gülen hareketi için çok kolay bunu tahmin edememiş olmaları inanılacak gibi değil.

Bu kadar insan neye kime hizmet ettiğini bilmiyor.

kıskanclık hat safada iyi iş yapan herkes gibi bunuda eleştirenler olacak hiç bir işe yaramayan kendilerini cumhuriyetin koruyucusu ilan edip anca laf konusan olur tabi bunlar meyve veren ağaç taşlanır kimler tarafından tabiki meyvesiz kuru gürültülü ağaçlar tarafından herkes konusacak hizmet devam edecek siz canınızı sıkmayın zaman gelecek bu konustuklarnızdan pişman olacaksınız ama nafile dua edin iş işten gecmesın dostlar.... saygılarımla

Annapolis ve Dört PKK

Bülent Esinoğlu

Emperyalizmin denetiminde barış olmaz, baştan bunu söyleyerek başlayayım.

Emperyalizm dönüşümlü ittifak ve sonsuz savaş demektir.

Son iki yüz yıla bakarsanız, batının büyük şehirlerinde yapılan barış konferansları hep Batının yararına sonuçlanmıştır.

Paris Toplantısı,
Londra Konferansı,
Versay Antlaşması,
1876 Berlin Konferansı, v.s.

Başlangıçta kendi aralarında yaptıkları savaşları terk edip ortak çıkarlarına yönelik, mazlum ülkelerin zararına antlaşma ve konferanslardır.

Bitirecekleri devleti sağdan soldan hırpaladıktan sonra barış konferansına çağırırlar. Etrafına da masada bulunsun diye garnitür devlet temsilcilerini koyarlar.

Türkiye ve Suriye bu işin garnitürüdür. Suriye tarafından açıklama yapılmış olsa bile hala katılacağından emin değilim.

Annapolis konferansı İran’ı yalnızlaştırma konferansıdır. Filistin’de asıl ABD muhalifi olan Hamas konferans da yoktur. ABD’nin amacı, psikolojik üstünlük elde etmek ve Arap ülkelerini kendi taşeronluğuna hazırlamaktır.

Tamda Lübnan’da ABD karşıtlığının zirveye tırmandığı bir sırada Annapolis Toplantısı hiçbir çözüm sağlamayacağı gibi karşısında ki safları daha da sıklaştıracaktır.

Barışın en büyük düşmanı ABD’dir. Savaş onun başlıca beslendiği yerdir. Yoksa bu kadar büyük savaş makinesine sahip olması gerekir miydi?

Suriye’nin konferansa katılma kararı Türkiye’nin ricası ile olmuştur.

Her zaman ABD’nin taşeronluğunu yapan siyasi iktidar bu kez yine aynı görevi üslenmiş görünüyor.

Bizim mütareke/müzakere medyası ve fetoşun medyası ABD’yi barış havarisi gibi takdim ediyor. Ne yapsınlar ekmek paralarını ABD veriyor.

Ortadoğu da barış Türkiye, İran ve Suriye’nin bir araya gelmesi ile olur.

Buna ABD’nin kontrolü dışında olan devletler de destek verir. Yeter ki siz emperyalizme güç gösterin. Onun anladığı tek lisan budur.

Amerika’nın şimdi ki tek derdi denetimi altına alamadığı İran’ı vurmaktır.

Amerika önünde sonunda Ortadoğu’dan gidecektir.

Dört PKK

Şimdi ABD’nin PKK planı şu; PKK’yı dağıtarak dörde bölmek.

Birinci parça; dağılmayı kabul etmeyip mücadelede kararlı olanların bir kısmını PEJAK’ yönlendirmek.

İkinci parça; mücadele edip etmemekte kararsız olanlar için Türkiye’de af çıkarmak ve siyasete girmelerini sağlamak.

Üçüncü parça; Peşmerge’lerin içine yedirebileceğini Peşmerge’lere katmak.

Dördüncü parça; azgın ve çok insan öldürmüş bir azınlığı yedekte tutmak.

Dördüncü kısım diye izah etmeye çalıştığım bölüm çok önemlidir. Zira bu gurup ileride ABD’ye lazımdır. İleride dağılanları yeniden toplayacak gurup bu gurup olacaktır.

Amerika İran ile olan işlerini tamamladıktan sonra bize döndüğünde Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için yeniden kullanılacaktır.

Bu plan şimdilik bizim de işimize geldiği için kabul görmektedir.

İnönü’nün sözü aklıma geldi. Ayı ile aynı yatağa girilmez.

Emperyalizmin kendisi bir savaş sürecidir. Ya mücadele eder bağımsızlığına kavuşursun, ya da teslim olursun.

Emperyalizm ile işbirliği yapmak, teslim olmaktır. Çünkü onun ittifakı yok, çıkarları vardır.

konular veya üyelerle ilgili şikayetleriniz için sabit başlıkta bulunan şikayet başlığını veya özel mesajı kullanın arkadaşlar..
konuların içine konuyla alakasız mesajlar yazmayın lütfen..

konuyla ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir..

Sen ne dediğinin farkında değilsin F.Gülen ismini bu isimlerle biraraya nasıl getiriyosun anlamıyorum bu büyük vebaldir.

Bu isimleri yanyana getiren ben değilim.
Bu isimler aynı yere hizmet ettikleri için kendileri yanyana gelmişler.
Ayrıca bu isimlerin yanına A.B.D. ye hizmet eden diğerlerini koymadığım için bana kızabilirsin.:saskin

Ben bu vebale katlanırım ama,:vur
bu isimlere destek verenler, hizmet edenler vatanın bölünmesine göz yumdukları için,
ülkenin tüm kaynaklarının başkaları tarafından sömürülmesine (hafif bir kelimeyle) göremedikleri için,
bu vatanın her karış toprağını çocuklarına torunlarına eksiksiz teslim edebilmek için çırpınanları engellemeye çalışanlar,
dökülen binlerce masum insanların kanlarının, şühedaların vebalini nasıl verecekler
.:melek:melek

64general1´isimli üyeden Alintı
elfevaid;Fethullah Gülen kim bilmesek,Diyalogun içeriği ne araştırmasak,Ferhullah Gülen ve Vatikan-ABD-İsrail-İngiltere ilişkileri hangi boyutta çakmasak,Fethullah Gülen'in bir kasedinde meşhur "hedefe ulaşıncaya kadar takiyye" kelamını ederken görmesek,Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine küfredildiğini işitmesek ve bunların gibi çoğaltılabilecek bir çok şeyi bilmemiş olsak,nerdeyse okuyup araştırmalarım sonucu vatan için tehlikeli işler çeviren biri olarak gördüğüm bu zatı banada yutturacaksınız ya pes.Bu adamın birlikte yola çıktığı arkadaşı,site kurdu ve bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktü,İnanmadınız.Binlerce hatırı sayılır Aydın bu zat hakkında yazdı çizdi ve halada hergün hakkında suçlayıcı şeyler yazılıyorlar,onlarada inanmıyorsunuz.Bir sürü ilahiyatçı,bu zatın diyolog saçmalıgıyla ihanet içinde olduğunu söylüyorlar,onlarıda ciddiye almıyorsunuz.Öbür taraftan bakıyoruz;Bu zat Türkiye ekonomisinin neredeyse yarısını ele geçirmiş,AKP ve bir çok siyasi emrinde, zamanında bu adamın amacı Türkiye'yi ele geçirmek diyenleride ciddiye almadık bugün emniyet ve adalet sisteminin üzerinde kadrolaşmasından dolayı etkin...Ve bu adam hakkında açılmış davalar olmasına rağmen ABD'nin kucagında ve koruması altında,Hristiyanlar ve Yahudiler çok salak insanlar olmalılar ki sizlerin dediğiniz doğruysa eğer Bu adamın amacı Türk Vatanseverliğini ve Dinini yaymaksa ve sonuna kadar açıyorlarsa önünü,Üniversitelerinde İslamı yaysın diye kürsüler açıyorlarsa; O zaman neden ABD'nin gönderdiği ve CIA pasaportu taşıyan 3000 Dolar maaşlı öğretmenlerin kontrolünde bu okullarda, İngilizce eğitimi ve Batı kültürü aşılanıyor? Neden İngiltere Lordu Rotherham, Londra'da, Gülen ve teşkilatının bu konuda yaptığı hizmetler nedeniyle yapılan ödül töreninde Fetullahçıların okul sayısını kendi okulları olarak kabul ile övünerek '50'den fazla ülkede 500'den fazla okulumuz var' demiştir? Sizler bizim Türkiye olarak 700 civarındaki okulu,sadece bir ilkokul mezunu emekli vaizin kontrolunda dinimizi ve Türklük kültürünü yaydığına ve bizim bu kadar büyük bir emperyalist kimliğimizin olduğuna inanıyormusunuz?Üstelik her gün şehitler verdiğimiz Irak topraklarına girmek için ABD izni gerekirken,Dünya dinleri ve ülkeleri buyrun bizler İslamı ve Türkleri severiz buyrun bizi Türkleştirin ve dinimizide İslama çevirin diyeceklerine gerçekten başka art niyet yoksa inanıyormusunuz?Sizler inanabilirsiniz ama ben kusura bakmayın ama o kadar saf değilim.Üstelik bu zata üstün hizmet ödülünü İngiltere boşa mı veriyor sanırsınız?İngiltere gibi Emperyalist ülkelerde son zamanlarda bizdeki kadar ucuz değildir o tür ödüller.

Sonuç olarak;Ülkemizde namertlerin gözü vardır ki herşeyi kılı kırk yararak düşünmek zorundayız.Bu coğrafya safların ayakta kalabileceği bir coğrafya değildir.Bu coğrafyanın topragı çok kaygandır ki o yüzden Anadolu topraklarında binlerce medeniyet kurulmuştur ve yıkılmıştır. O nedenle uyanık olmak zorundayız.

:bow

Pardon ama bu lafım ne burdakilere ne başkasına sadece atasözümüz
"Eşşeğe altın semer taksan'da Eşşek gene Eşşek"

siz bu cemaatin uzantılarından haberdar mısnız ?
ışık ewleri adı altında kurmuş oldukları yurtlar abiler sistemi basın yayın organları we özellikle ilköğretim lise müfredatını kapsayan dersaneler zinciriyle ülkeyi bir ağ gibi sarmış durumdalar.
bu bilgilerim zamanında faili meçhule kurban giden kemalizmin yılmaz neferlerinden Necip Hablemitoğlunun bir kitabından alıntıdır.bu cemaatin yurtiçi we yurtdışı bağlantıları bazı sawcılık kayıtları we en önemlisi emniyete sızma çabaları bir bir belgeleriyle anlatıldı.
hatta kitap satılmaya başladıktan yaklaşık 5 ay sonra bir faili meçhule kurban gitti hablemitoğlu
amacım kimseyi suçlamak değil elbette ama size de tuhaf gelmedi mi ???

Sızma ne demek yaa? ben şimdi gülen hareketini destekleyen ve tc vatandaşı olan birisiyim ben şimdi akademinin askeriyenin ya da bi başka kurumun sınavlarında başarılı olup orada okuma hakkım yok mu..buna sızma mı diyosunuz? O yerler halkındır ve her vatandaşın oralara girme hakkı vardır ve kimse bunu sızma olarak adlandıramaz..ayrıca sızma denen olay %5-10 luk bi kesime yapılacak bi suçlama olabilir senin suçladığın kesimin halk desteğinin % kaçlara geldiğini görmedinmi..İllaki o yerlere kanadoğlu gibi sezer gibi chp zihniyetli insanlarmı girme hakkına sahip halkın değer yargılarını savunan halkın desteğini sevgisini kazanmış insanlar giremezmi..Bu gerçeği anlayamadığınız sürece daha çok devlete sızıyorlar palavraları duyacakınız

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2332972' Alıntı:
gülen den başka reklam....öhömöhm pardon... "haber" yapılabilecek bir şey yok ne yapsınlar adamlar
pkk ya karşıymış
hodri meydan ben ondan daha karşıyım teröre teröriste

zaten yarında gidip kendi tarikatımı kuruyorum inş.
eminim peşimden gelenler olacaktır

bu insanların içinde bir kural vardır pkk lı olan bizden değildir hatta herseferde pkk yı ve kürtcülüğü(devlet kurma hayalini)destekleyenler bizden ayrılsın derler tabi içlerinde bulunmadığınız için bilemzsiniz bunları kulktan duyma haberlerle karalamaya devam...

Sızma ne demek yaa? ben şimdi gülen hareketini destekleyen ve tc vatandaşı olan birisiyim ben şimdi akademinin askeriyenin ya da bi başka kurumun sınavlarında başarılı olup orada okuma hakkım yok mu..buna sızma mı diyosunuz? O yerler halkındır ve her vatandaşın oralara girme hakkı vardır ve kimse bunu sızma olarak adlandıramaz..ayrıca sızma denen olay %5-10 luk bi kesime yapılacak bi suçlama olabilir senin suçladığın kesimin halk desteğinin % kaçlara geldiğini görmedinmi..İllaki o yerlere kanadoğlu gibi sezer gibi chp zihniyetli insanlarmı girme hakkına sahip halkın değer yargılarını savunan halkın desteğini sevgisini kazanmış insanlar giremezmi..Bu gerçeği anlayamadığınız sürece daha çok devlete sızıyorlar palavraları duyacakınız

boyle bir hakkın yok arkadaşım bilmiyorum hiç fişleme diye birşey duydunmu oraya gittiğin öğrenildiğinde seni atıyorlar boyle bir ülkede yaşıyorz hiristiyanı yahudisi ateisti... ordumuzda en yüksek mertebelere kadar gelir ama sen hizmet etmek istediğinde bu tarz şeylerle karşılaşırsın...

Pkk ya destek olan biri ORta ASya nın BirÇok ülkesinde Eğitim verip MArşımızı, Bayrağımızı kısacası Ülkemizi Tanıtmazdı..

Kimileriniz Bu Adamı Apo denen it le Kıyaslıyor..Bunu Çok Yanlış buluyorum..

ii açıklamışsın 1sc0rp!tX :goz:

Geri