1sc0rp!tX
Altın Üye
Döner
Adamın biri köyden kasabaya alışveriş yapmak için gider, yol bayağı uzun olunca adamda kasabada yemek yeyip köyüne öyle dönmek ister.
Bir lokantaya girer garsondan bir çorba ister ve masasına bırakıldıktan sonra afiyetle yemeye başlar.
Bu arada alaycı garsonda köylüyü görünce bununla bi dalga geçeyim de ömrü boyunca anlayamasın der.
Adam çorbasını bitirince garson hemen yanında biter ;
”ehemm efendim arkadan ne alırdınız?”
Köylü birden kızarır ama altta da kalmaz hemen cevabı yapıştırır!
”sen önümdekini kaldır sonra döner verirsin!!!”
Bozuk Dolap
Yeni evli bir çift tam tren istasyonunun bitişiğinde bir ev tutarlar ve yerleşirler. Fakat bir sorunları vardır. Her tren geçişinde gardrop kapakları gacırrrtt diye açılır ve buna bir çare bulamazlar.
Bir gün kadın eve marangoz çağırır. Adam bakar bakar fakat birşey anlayamaz. Kapağı kapatır ve tam o sırada tren geçer ve kapak tekrar açılır adam der ki
- Ben bir de içine gireyim dolabın bekliyim tren geçsin bi de içerden bakiim neden açılıyormuş
Der ve içine girer. Tam o sırada kadının kocası gelir ve üzerini değiştirmek için dolabı açar ve bir de bakar ki dolapta hiç tanımadığı bir adam
- Senin ne işin var burada be adam kimsin sen?
Adamın cevabı
_ Beyefendi size tren bekliyorum desem inanırmısınız????
Acemi Sperm
Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu:
Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin içinden geçeceksin.
Sakın durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, ıslak, top gibi bir şeyle karşılaşacaksın.
Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın:
- "Selam, benim adım sperm," diyeceksin.
O da sana,
- "Selam,benim adım yumurtalık," diyecek.
Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız.
Ve o gün gelir. Sinyali alır almaz ileri fırlar sperm, var gücüyle ilerler, o kadar hızlıdır ki soluk soluğa kalır ama pes etmez.
Tünelin içinde ilerlemektedir. Bir ara arkasına bakar, çevresinde hiçbir arkadası kalmamıştır.
Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek zorundadır.
İlerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi, kırmızı, ıslak şeyi görür..
Hemen yanına gidip, kendini tanıtır:
- "Selam ben adım sperm."
Yuvarlak, kırmızı, ıslak şey cevap verir:
- "Selam, benim adım bademcik."
Temiz Don
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
"Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar.
O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş.
"Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki."
"Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
"7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş.
"Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
"Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?"
Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"
Zenci Şeysi
Temel bir hamama gitmiş.. Hamam da bir zenciyle temelden başka kimse yokmuş..
Temel zenciye bakarken birden zencinin peştemalinin arasından cinsel organını görmüş..
Çook büyükmüş.. Temel bakarken zenci fark etmiş..
- Ne o beğendin mi?
- Yok uşağım ben bayanlardan hoşlanırım.. Yalnız biraz farklı geldi..
Zenci de bunun üzerine saf gördüğü Temel'e bir oyun yapmaya karar vermiş..
- Ben bunu bu hale getirmek için çok çalıştım.. Her gün hamama gelip göbek taşına vurdum, sonunda bu hale geldi demiş..
Hayretler içinde dinlemiş temel.. ve her gün hamama gelip zencinin söylediği gibi yapmaya başlamış..
Aradan 2 ay geçmiş.. Temel gene hamamdayken zenci gelmiş.. Temel'i görür görmez hatırlamış..
- Naber? Naptın?
Temel organını göstererek:
- Rengi tutturdumda, ebat olmadı demiş...
Ormanda Vergi Memuru
Bir gün ormanda bütün hayvanlar kaçmaya başlamış.Bunu gören leylek koşan bir ayıyı yakalar ve merakla sorar:
- Hayrola ayı kardeş neden kaçıyorsun?
Ayı şöyle der:
- Ben kaçmıyımda kim kaçsın leylek kardeş ormana vergi memuru geliyormuş e bende kürk,karıda kürk, çocukta kürk bizi bir görse kışın ne yaparız?
Bunu duyan leylekte koşmaya başlar. Sonra bir kaplumbağaya rastlar ve kaplumbağa sorar:
- Nereye böyle leylek kardeş?
Leylek:
- Ormana vergi memuru geliyormuş,e bende yazlık,karıda yazlık,çocukta yazlık ben kaçmıyımda kim kaçsın
Leyleğin söylediklerinden sonra kaplumbağa da kaçmaya başlar.
Bütün hayvanların kaçtığını gören maymun arkalarından giden kaplumbağaya sorar:
- Noluyo kaplumbağa kardeş?
Kaplumbağa:
- Ormana vergi memuru geliyormuş.e bende ev,karıda ev,çocukta ev onun için kaçıyorum. demiş.
Maymun da şöyle cevap vermiş:
- Ben niye kaçıyım benim gtüm açık,karının gtü açık,çocuğun gtü açık gelip de ne alacak?
Benimle Evlenir misin?
Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin?
Adam: Hayır. Kesinlikle hayır!!!
Kadın: Neden??? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!??
Adam: Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
Adam: Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin....
Adam: (ne diyecegini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çekiş)
Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın?
Adam: Başka nerde yatılabilir ki??
Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın??
Adam: Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur.
Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin....??
Adam: Hayır onun ayakları 37 numara...
Kadın: ......................
Adam: Haas....s....tr..............
Sosis
Evleneli 15 -20 sene geçmişti.Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası;
"Hanım hanım" diye seslendi..
"Ne kadar şişmanladığının farkında mısın?..İddiaya girerim,popon su bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor....."
Seslenmekle de kalmadı.İçeriden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölctü..
"Bak "dedi...İkisi de neredeyse aynı...."
Kadın hiç sesini çıkarmadı.Bütün gün de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı....
"Ne dersin bir sevişmeye..."
Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken de mırıldandı:
"Manyak mısın sen... Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?..."
Vibratör
Titremekten ayakta zor duran yaşlıkadın eczaneden içeriye girmiş ve eczacı çocuğa sormuş :
-Evvladım sizz vibbratorrr satı-yorrr-musunuz?
-Evet teyze.
-Peki ya nasıl durduruyonuz?
Temel Plajda
Temel ile Dursun, plajda herkesin içinde çılgınca sevişiyorlarmış. Halk rahatsız olmuş ve polise şikayet etmiş. Polis olay yerine gelince sormuş
Polis: "Siz burda ne yapıyorsunuz ?"
Temel: "Dursun boğuluyordu da onu kurtarıyordum."
Polis: "Kardeşim boğulan insana ağızdan sunni teneffüs yaptırılır."
Temel: "Ula uşağum, herşey öyle başladu zaten."
Adamın biri köyden kasabaya alışveriş yapmak için gider, yol bayağı uzun olunca adamda kasabada yemek yeyip köyüne öyle dönmek ister.
Bir lokantaya girer garsondan bir çorba ister ve masasına bırakıldıktan sonra afiyetle yemeye başlar.
Bu arada alaycı garsonda köylüyü görünce bununla bi dalga geçeyim de ömrü boyunca anlayamasın der.
Adam çorbasını bitirince garson hemen yanında biter ;
”ehemm efendim arkadan ne alırdınız?”
Köylü birden kızarır ama altta da kalmaz hemen cevabı yapıştırır!
”sen önümdekini kaldır sonra döner verirsin!!!”
Bozuk Dolap
Yeni evli bir çift tam tren istasyonunun bitişiğinde bir ev tutarlar ve yerleşirler. Fakat bir sorunları vardır. Her tren geçişinde gardrop kapakları gacırrrtt diye açılır ve buna bir çare bulamazlar.
Bir gün kadın eve marangoz çağırır. Adam bakar bakar fakat birşey anlayamaz. Kapağı kapatır ve tam o sırada tren geçer ve kapak tekrar açılır adam der ki
- Ben bir de içine gireyim dolabın bekliyim tren geçsin bi de içerden bakiim neden açılıyormuş
Der ve içine girer. Tam o sırada kadının kocası gelir ve üzerini değiştirmek için dolabı açar ve bir de bakar ki dolapta hiç tanımadığı bir adam
- Senin ne işin var burada be adam kimsin sen?
Adamın cevabı
_ Beyefendi size tren bekliyorum desem inanırmısınız????
Acemi Sperm
Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu:
Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin içinden geçeceksin.
Sakın durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, ıslak, top gibi bir şeyle karşılaşacaksın.
Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın:
- "Selam, benim adım sperm," diyeceksin.
O da sana,
- "Selam,benim adım yumurtalık," diyecek.
Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız.
Ve o gün gelir. Sinyali alır almaz ileri fırlar sperm, var gücüyle ilerler, o kadar hızlıdır ki soluk soluğa kalır ama pes etmez.
Tünelin içinde ilerlemektedir. Bir ara arkasına bakar, çevresinde hiçbir arkadası kalmamıştır.
Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek zorundadır.
İlerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi, kırmızı, ıslak şeyi görür..
Hemen yanına gidip, kendini tanıtır:
- "Selam ben adım sperm."
Yuvarlak, kırmızı, ıslak şey cevap verir:
- "Selam, benim adım bademcik."
Temiz Don
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
"Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar.
O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş.
"Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki."
"Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
"7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş.
"Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
"Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?"
Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"
Zenci Şeysi
Temel bir hamama gitmiş.. Hamam da bir zenciyle temelden başka kimse yokmuş..
Temel zenciye bakarken birden zencinin peştemalinin arasından cinsel organını görmüş..
Çook büyükmüş.. Temel bakarken zenci fark etmiş..
- Ne o beğendin mi?
- Yok uşağım ben bayanlardan hoşlanırım.. Yalnız biraz farklı geldi..
Zenci de bunun üzerine saf gördüğü Temel'e bir oyun yapmaya karar vermiş..
- Ben bunu bu hale getirmek için çok çalıştım.. Her gün hamama gelip göbek taşına vurdum, sonunda bu hale geldi demiş..
Hayretler içinde dinlemiş temel.. ve her gün hamama gelip zencinin söylediği gibi yapmaya başlamış..
Aradan 2 ay geçmiş.. Temel gene hamamdayken zenci gelmiş.. Temel'i görür görmez hatırlamış..
- Naber? Naptın?
Temel organını göstererek:
- Rengi tutturdumda, ebat olmadı demiş...
Ormanda Vergi Memuru
Bir gün ormanda bütün hayvanlar kaçmaya başlamış.Bunu gören leylek koşan bir ayıyı yakalar ve merakla sorar:
- Hayrola ayı kardeş neden kaçıyorsun?
Ayı şöyle der:
- Ben kaçmıyımda kim kaçsın leylek kardeş ormana vergi memuru geliyormuş e bende kürk,karıda kürk, çocukta kürk bizi bir görse kışın ne yaparız?
Bunu duyan leylekte koşmaya başlar. Sonra bir kaplumbağaya rastlar ve kaplumbağa sorar:
- Nereye böyle leylek kardeş?
Leylek:
- Ormana vergi memuru geliyormuş,e bende yazlık,karıda yazlık,çocukta yazlık ben kaçmıyımda kim kaçsın
Leyleğin söylediklerinden sonra kaplumbağa da kaçmaya başlar.
Bütün hayvanların kaçtığını gören maymun arkalarından giden kaplumbağaya sorar:
- Noluyo kaplumbağa kardeş?
Kaplumbağa:
- Ormana vergi memuru geliyormuş.e bende ev,karıda ev,çocukta ev onun için kaçıyorum. demiş.
Maymun da şöyle cevap vermiş:
- Ben niye kaçıyım benim gtüm açık,karının gtü açık,çocuğun gtü açık gelip de ne alacak?
Benimle Evlenir misin?
Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin?
Adam: Hayır. Kesinlikle hayır!!!
Kadın: Neden??? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!??
Adam: Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
Adam: Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin....
Adam: (ne diyecegini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çekiş)
Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın?
Adam: Başka nerde yatılabilir ki??
Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın??
Adam: Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur.
Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin....??
Adam: Hayır onun ayakları 37 numara...
Kadın: ......................
Adam: Haas....s....tr..............
Sosis
Evleneli 15 -20 sene geçmişti.Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası;
"Hanım hanım" diye seslendi..
"Ne kadar şişmanladığının farkında mısın?..İddiaya girerim,popon su bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor....."
Seslenmekle de kalmadı.İçeriden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölctü..
"Bak "dedi...İkisi de neredeyse aynı...."
Kadın hiç sesini çıkarmadı.Bütün gün de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı....
"Ne dersin bir sevişmeye..."
Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken de mırıldandı:
"Manyak mısın sen... Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?..."
Vibratör
Titremekten ayakta zor duran yaşlıkadın eczaneden içeriye girmiş ve eczacı çocuğa sormuş :
-Evvladım sizz vibbratorrr satı-yorrr-musunuz?
-Evet teyze.
-Peki ya nasıl durduruyonuz?
Temel Plajda
Temel ile Dursun, plajda herkesin içinde çılgınca sevişiyorlarmış. Halk rahatsız olmuş ve polise şikayet etmiş. Polis olay yerine gelince sormuş
Polis: "Siz burda ne yapıyorsunuz ?"
Temel: "Dursun boğuluyordu da onu kurtarıyordum."
Polis: "Kardeşim boğulan insana ağızdan sunni teneffüs yaptırılır."
Temel: "Ula uşağum, herşey öyle başladu zaten."