infatuate
İstirahatte
Adamın biri yolda giderken gözü yeni açılan magazaya takılmıs ve bir gireyim bakalım neler var demis, girmis magazaya. Güler yüzlü bir tezgahtar adamı karşılamış;
Tezgahtar -
Buyrun efendim, hosgeldiniz, magazamızı tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz. Size nasıl yardımcı olabiliriz ? Ne bakmıstınız?
Adam - Merhaba. Bana eldiven lazım.
Tezgahtar - Lütfen şu bölüme geçin, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Tezgahtar - Hosgeldiniz, kışlık mı , yazlık mı istiyorsunuz?
Adam - Kışlık.
Tezgahtar - Öyleyse lütfen şu bölüme geçin, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Adam - Merhaba , bana eldiven lazım. Kışlık.
Tezgahtar - Merhaba efendim, deri mi yoksa yün mü ?
Adam - Deri.
Tezgahtar - Öyleyse lütfen şu bölüme geçin, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Adam - Merhaba , bana eldiven lazim. Kışlık ve deri.
Tezgahtar - Merhaba efendim. Gerçek deri mi istiyorsunuz yoksa sahte deri mi ?
Adam artık sinirlenmeye baslamıştır.
Adam - Gerçek deri.
Tezgahtar - Şu bölüme geçin lütfen, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Adam - Eldiven istiyorum. Kışlık ve gercek deri .
Tezgahtar - Tabi, kollarınızı uzatır mısınız, parmaklarınızıda iyice açın.
Adam - Tabi, buyrun.
Tezgahtar - Yandaki bölüme geçin lütfen.
Adam - Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, ben eldiven istiyorum. Verinde gideyim.
Tezgahtar - Telaşlanmayın, siz gerçekten nasıl bir eldiven arıyorsanız size en uygun eldiveni alacaksınız. Biz sizi maksimum derecede memnun edebilmek icin elimizden geleni yapıyoruz. Eldiveninizin bu paltoya uygun olmasını mı istiyorsunuz ?
Adam birazda bağırarak
Adam - Evet
Adam bir sonraki tezgahtarın yanına gider.
Adam - Ben kışlık, gercek deriden , bu paltoya uygun , bu ellere giyebilecegim bir çift eldiven istiyorum.
Tezgahtar - Tabi efendim. Fermuarlı mı olsun , çıtçıtlı mı ?
Adam - Fermuarlı
Tezgahtar - Şu tezgahtarla görüşmeniz gerekiyor.
Tam bu sırada kapıdan içeri bir adam girer. Bir elinde altından beton parçaları dökülen klozet, öbür elinde tuvalet duvarından birkaç parça fayans, bağırır;
- Iste bu benim tuvaletim, bu da tuvaletimin fayansı, dötümü de dün size gösterdim, artık verin şu tuvalet kağıdını
:durdurun
Tezgahtar -
Buyrun efendim, hosgeldiniz, magazamızı tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz. Size nasıl yardımcı olabiliriz ? Ne bakmıstınız?
Tezgahtar - Lütfen şu bölüme geçin, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Tezgahtar - Hosgeldiniz, kışlık mı , yazlık mı istiyorsunuz?
Adam - Kışlık.
Adam - Merhaba , bana eldiven lazım. Kışlık.
Tezgahtar - Merhaba efendim, deri mi yoksa yün mü ?
Adam - Deri.
Adam - Merhaba , bana eldiven lazim. Kışlık ve deri.
Tezgahtar - Merhaba efendim. Gerçek deri mi istiyorsunuz yoksa sahte deri mi ?
Adam artık sinirlenmeye baslamıştır.
Adam - Gerçek deri.
Tezgahtar - Şu bölüme geçin lütfen, ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.
Adam - Eldiven istiyorum. Kışlık ve gercek deri .
Tezgahtar - Tabi, kollarınızı uzatır mısınız, parmaklarınızıda iyice açın.
Adam - Tabi, buyrun.
Tezgahtar - Yandaki bölüme geçin lütfen.
Adam - Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, ben eldiven istiyorum. Verinde gideyim.
Tezgahtar - Telaşlanmayın, siz gerçekten nasıl bir eldiven arıyorsanız size en uygun eldiveni alacaksınız. Biz sizi maksimum derecede memnun edebilmek icin elimizden geleni yapıyoruz. Eldiveninizin bu paltoya uygun olmasını mı istiyorsunuz ?
Adam birazda bağırarak
Adam - Evet
Adam bir sonraki tezgahtarın yanına gider.
Adam - Ben kışlık, gercek deriden , bu paltoya uygun , bu ellere giyebilecegim bir çift eldiven istiyorum.
Tezgahtar - Tabi efendim. Fermuarlı mı olsun , çıtçıtlı mı ?
Adam - Fermuarlı
Tezgahtar - Şu tezgahtarla görüşmeniz gerekiyor.
Tam bu sırada kapıdan içeri bir adam girer. Bir elinde altından beton parçaları dökülen klozet, öbür elinde tuvalet duvarından birkaç parça fayans, bağırır;
- Iste bu benim tuvaletim, bu da tuvaletimin fayansı, dötümü de dün size gösterdim, artık verin şu tuvalet kağıdını
:durdurun