kumarbazz
New member
- Reaction score
- 0
kumarbazz:clap
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Doktor telefonda yakaladigi hastasina:
- Tahliller belli oldu, demis, sana bir kotu, bir daha kotu haberim var.
- Nedir kotu haber?
- Maalesef 1 gunluk omrunuz kaldi.
- Peki daha kotu haber nedir?
- Size 24 saattir ulasmaya calisiyorum, anca buldum...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :
-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.
Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :
-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel istanbula trabzondan gelir ve ev aramaya başlar istanbul kazan temel kepçe günlerçe dolaşır ve en sonunda bir kiralık daire bulur.evin sahibine dairenin kirasını sorar adamda şunları söyler;
-2000 Ytl
-Temelde; haçen 2 oda 1 salon ev 2000 Ytl olur mu da?
Temel biraz düşünür ve der ki peki bu evin ahırı var mı?
-Ahırı ne yapacaksın
-Bu evi alacak öküz nerede yatacak
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bütün parasını süren adam pokerde kaybedince kalp krizinden ölüverir. masadakiler haberi ölenin karısına kimin söyleyeceğini tartıştıktan sonra görev içlerinden birine kalır.
o da ölenin karısını bulur ve anlatmaya başlar:
-kocanız pokerde...
kadın atılır:
- bütün parasını ortaya koydu değil mi?
- koydu ve...
- hepsini de kaybetti öyle mi?
- kaybetti hanımefendi.
- allah canını alsın o herifin!
- aldı hanımefendi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------