Günün bombası AYDIN DOĞAN ÇEKİLİYOR

tucik

New member
Reaction score
0
mrtp4k.jpg

Hiç uzatmadan hemen açıklayalım... İş dünyasına bomba gibi düşecek haber; AYDIN DOĞAN ÇEKİLİYOR...
Son dönemde büyük sıkıntılar yaşayan medya patronu
Aydın Doğan kendini emekli etme kararı aldı...
Bu kararını da yılbaşında uygulamaya koyuyor...
1 OCAK 2010 tarihi itibariyle Aydın Doğan aktif iş hayatına son veriyor...

YERİNE KİM GELECEK?

Günün bombasının ayrıntılarını da aktaralım...
Aydın Doğan kendisinden sonra yerine kızı Arzuhan Yalçındağ'ı geçirecek...
Şirketi tamamen kızları yönetecek...

MEDYAYA KIZLAR BAKMAYACAK

Bir özel detay daha verelim...
Arzuhan Yalçındağ medya patronluğu yapmayacak.
Şirketin diğer işleri ile ilgilenecek...
Medya işlerini ise tamamen CEO'lara bırakacak...
Bu konuda net bir görev ayrımı yapılacak...

AYDIN DOĞAN NE YAPACAK?

Çok yıpranan Aydın Doğan ise emekliliğin tadını çıkaracak...
İşlerden aktif olarak elini çekecek ama
bir eli yine kızlarının üzerinde olacak...
Rahmi Koç'un formülünü uygulayacak...
Kimbilir bakarsınız onun gibi Doğan da bir tekne alıp dünya turuna çıkar...

KaYnAk

Emekli Olur Tabii O Kadar İnsanın Hakkını Bende Gasp Etsem.

Kurtlar Vadisinde bu olay çok önce gerçekleşmişti.ordan hareketle yorum getirirsek Aydın Doğan sadece resmiyette emekli olur asla bırakmaz bu işleri

Harbiden güzel haber gözüksede çakal kuytuya çekilsede gene çakal.
Eğer yanılıyorsam Alah affetsin.Ama bu adamın çok fazla yanlışını gördüm inşaAllah.Bir değil iki değil ki.
Tabi kursağında kalacak tatil zannediyorum çünkü geriye çekildin mi kaçtın demektir açıklarını ortaya koyarlar başı biraz ağrıyabilir....
Adam akıllı eşitlik adalet kavramlarını kullansalar eyvaAllah ama ne istediklerini bir anlasak.

herşeyde olduğu gibi, medyada da bu hükümet müthiş bir ayrışma yarattı...basını iyi analiz edin lütfen.basın kuruluşları tamamen ayrışmaya gitti...ya cemaatçi , ya Atatürkçü...ORTASI YOK...eskiden böyle miydi?hayır...her basın kuruluşunda , her düşünceden kanaat önderleri fikirlerini açıkça beyan edip, buna yönelik programlar...yazılar yapabiliyorlardı...ama şimdi öyle değil!ya bizdensin ya da defol git mantığı işliyor...ama bunların içinde de en acısı herkesin vergileriyle ayakta duran TRT nin durumudur...ONYILLAR BOYUNCA TARAFSIZLIĞINI KORUYAN...ATATÜRK'E VE CUMHURİYETE SADIK KALAN TRT;NE OLDU DA BÖYLE DEĞİŞTİ ACABA?????ÇOK MERAK EDİYORUM....

tabi canım bizde yedik emekli oluyormuş.devlet birde bu haine maaş bağlasın SGK dan 620 lira yazıktır.

Böylesine vijdan ve merhamet duygularından yoksun, kendi emelleri için halkın iradesiyle işbaşına gelmiş yönetici ve siyasetçilerimize kan kusturan, vatan millet sevdasından anlamaz(yada anlamak istemez) kendi menfaati için yurdu bile satmaktan geri kalmayan bu basit yaratıklar sadece maddi güçleriyle bir yere vardıklarını düşüne dursunlar... Unutmasınlar ki Dünya bir gündür, o da bugündür... Yarın ölüp o kara çukura girdiğinde bu yaptıklarının hesabı elbet sorulacaktır... 70 milyon insanın hakkı olan arsaları, arazileri, gayrimenkulleri şirketine rüşvetle peşkeş çekerek, yurtdışında hayali şirket kurup sermaye transferi yaptırtarak parasal gücüne karapara ile güç katarak, aldıkları gazete kağıdının sırf Türkiyeye girişini yükseltmek ve 8 katına kadar çıkartmak amacıyla bu y.dışındaki hayali şirketlerinde dolaştırıp az vergi ödemek için Türkiyeye girişini yaparak... daha neler yok ki... yazmaktan yoruldum artık.... Bu insanlar nasıl can verecek ya, gece yatarken nasıl huzurlu yatabiliyorlar... bunu hep merak etmişimdir...... Yaptıkları tüm kötülükler kendilerini bulsun umuyorum!!!

Geri