Günün esprili sözü

En çok seni seviyorum dedi ve bende bende seni seviyorum diyecekken elindeki doları okşadığını gördüm ve hiç bozuntuya vermeden euromu çıkartıp okşadım çünkü ben de sadece onu seviyordum "paranın rengi olmaz " önemli olan değeri diyip kendimi avuttum : )

Sokak dilencisi: "Allah rızası için ekmek parası verir misin be abi ?" Facebook dilencisi: "Fotomu beğenir misin knk ? :D:D

Kara böceklere neden kara fatma deniyor lan? Belki erkektir... Belki ismi kara murattir.. Belki gururu inciniyor :lol:

313726_10150352243734231_115158909230_8006417_1457528817_n.jpg

Bence Turkcell benden hoşlanyor ; Ansızn gelen mesajlar, sıradışı teklfler, çılgn fırsatlar. Hep bana bi güzellk yapma telaşı :)

İbrahim Tatlıses ilişki durumunu evli yaptı Ayşegül beğendi... Asena dürttu... Derya engelledi, Perihan hesabını dondurdu :)

+Anne
-Efendim
+Baba
-Efendim
+Dede
... ... -Efendim
+Gördüğünüz gibi ben hepinizin efendisiyim , akıllı olun .

BABA VURMA BABAAA

- Kanka kızlar benden hoşlanmıyor :(
+Hint'li kız bul kanka ♥
- Ne alaka yaaa ?
+Çünkü sadece onlar öküze tapar :):)

"Ben hiç küfür etmem :)" diyen kız arkadaşıma "çok kilo almışsın" dedim, sülalemi götürüp getirdi

- "Elalemin çocukları 1.nci oluyor'' diyen anneme Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok" dedim & ardindan terlik ♥ :durdurun:

Çinceyi kaç günde öğrenirsin ?
Profesör : Çince'yi öğrenmeye ömür yetmez
Doçent : 10 seneye öğrenirim .
Asistan : 3-5 senemi alır .
Öğrenci : Sınav yarınsa akşama hallederiz.

kuzey güney'in arasına giren kızın adı ekvator olmalıydı..

Nişanlıyken ayağın taşa çarpsa 'ah canım iyi misin?' olur. Evliyken 'gözün körmüydü önüne baksana.' olur :)

'Transfer sezonu kız istemeleri de bozdu; "Gençler birbirini görmüş beğendiklerini de borsaya bildirmiş, bize de bonservislerini vermek düşer" ' :):)

- Oğlum kolundaki ne ?
+ Dövme baba
- Dövmeyeceğim oğlum söyle, kolundaki ne ?

Gelirse Ekim'e kadar, Gelmezse Kasım'da aşk başkadır

Sevgilinizi soymadan sevin, belki vitamini kabuğundadır :smile:

Şimdii gözlerini kapaat.
-Kapattım.
+Ne görüyosun?
-Mal, gözlerim kapalı

Küçük kardeşime mαsαl okuyodum bαktım uyuyα kαlmış. Döverek uyαndırdım , Burdα bişey okuyoruz demi !

- Seni Seviyorum.
+ Valla ne yalan söyliyim bende kendimi severim. İyi insanımdır. Güzel seçim
:tongue:

Geri