Günün esprili sözü

Bu kış akıyoruz gençler.
-Sümük

Biri gözünün içine 6 saniyeden fazla bakarsa ya seni öldürmek istiyordur yada seninle sevişmek istiyordur... Inşallah bizim bakkal beni öldürmek istiyordur.

Biri gözünün içine 6 saniyeden fazla bakarsa ya seni öldürmek istiyordur yada seninle sevişmek istiyordur... Inşallah bizim bakkal beni öldürmek istiyordur.

:durdurun:durdurun:durdurun
ne desem bilemedim???!!!

Temel'e sormuşlar ; "İlişkiniz ciddi mi?"
diye..Yok uşağum arada gülüyoruz
tabi.. :))

Bazan beni fark eden tek şeyin sensörlü Lambalar Olduğunu Düşünüyorum.

Elektrikli battaniye kullanılır mı lan gece bi işedin mi bittin.

+ Ölüm nedeni ?
- İşedi çarpılarak öldü.

sana bir laf sokarım ki; kürtajla bile aldıramazsın :)

Apartmanın kapısını tutarsın, teyze teşekkür eder sonra önden merdivenleri çıkmaya başlar ve o merdivenler hiç bitmez..

-Mazlum; Kanka içimde kelebekler uçuşuyor.
+Engin:Kelebekmi yedin kanka akşam yemeginde

"+ Naber Aykut ?
- Oha ya rsmn istfmı istdi.s.s"

Game of Thrones ülkemizde çekilse tyrion rolünde çaycı hüseyin oynardı :w00t:

"‎1 kilo pamukmu daha yumuşaktır yoksa Galatasarayın pembe formasını giyen erkek mi ? ( :

Kızın teki bütün erkeklerden nefret ediyorum diye yazmış :s şurada uslu uslu çayımı içiyorum benim ne suçum var lan : )

Bir de "aşk olsun biz misafir miyiz" tribi vardır. Misafirsin tabi dingil. Değilsen gitmeden önce bulaşıkları yıkarsın.

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı elini çantasına attı kurcaladı, kurcaladı telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu bir türlü bulamadı sonra o güzel cümle döküldü ağzından " evde mi bıraktım acaba ? " İşte o an tamam aradığım kız bu dedim.

Bugün saçını ütüleyen kız yarın çamaşır makinasında yıkanır.

Pervaneyi açarsın,dönerse serindir,dönmezse hiç serin olmamıştır zaten..

+ eee.. düzelmez mi diyorsun?
- düzelir.. gene bozulur sonra.. sonra belki gene düzelir.. bir kere bozuldu ya, illa ki bozulur sonra..

Geri