Günün esprili sözü

yenİ nÜkleer sİlahlara hayir!eskİlerİnİ kullanin.

Sokak lambası gibi olma ey yar. Kime "yandığın" belli olsun...! :001_tongue: :001_tt2: :001_tt2:

Geçen gün caddede yürüyen kızın birine çelme takıp düşürdüm "Ay napıyosun sen gerizekalı?" dedi. Ben de "Hep netten mi düşürücez ." dedim. Sonra çıkmaya başladık mutluyuz. :):)

sen 2. prensesimsin 1. si pamuk prenses
ben 2. prensinim 1. si beyaz atlı prens

Kurt köpekleri, kurt ile köpeğin çiftleşmesinden oluyorsa çoban köpekleri. nasıl oluyoryaa :lol: :lol: :lol:

Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum…
birde bonus olsun

Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında…..

Soru : Aziz başkan neden türkiye kupasında şike yapmadınız ?

Cevap : o zaman anlaşılırdı :laugh: :laugh:

AIDS virüsü de, ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama... Maymundan gideceğimiz kesin.

Hayyam.Demiş ki! Ben Haram ile Helali karıştırmam... Dost ile içilen 'RAKI' helaldir, 'Puşt' ile içilen su bile Haram.. ;)

Yıl 2050 çocuk: Anne beni internetten mi indirdiniz ? -Yok oğLum biz indirmedik virüs olarak sen geldin

kim demiş haram nedir bilmez hayyam ben haramı helali karıştırmam senle içilen şarap helaldir sensiz içtiğim su bile haram diyede geçiyor bazı yerlerde ...

BIR ÇIN ATASÖZÜ DERKI; KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NEKADAR DÖNERSEN DÖN G.T YINE ARKADADIR

:laugh: :laugh:

Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz :laugh:

Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir. :laugh:

Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari! :laugh:

Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder.

:laugh:

Modasi hic gecmeyen birkac seyden biri de disi bir kadindir :laugh:

Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir. :laugh:

Geri